Ucveljena ili…? Ovako Mina Vrbaški podnosi raskid sa dečkom: Jedna objava na Instagramu govori dovoljno

19.08.2024

17:33

By

Raskid Mine Vrbaški

Rajko Ristić

Rijaliti učesnici, Mini Vrbaški, koja je, zahvaljujući javnom otkrivanju najintimnijih detalja iz života, stekla veliku popularnost i zavidan broj obožavatelja, na ljubavnom planu odnedavno ne ide sve baš kako je zamišljala.

Raskid Mine Vrbaški i Dina iznenadio je javnost

Ljubav Mine i njenog doskorašnjeg partnera Dina Kajevića, koji su putem društvenih mreža, prijateljima i javnosti prezentovali koliko se vole, te da je njihova veza toliko ozbiljna da bi, možda mogla da ih odvede čak i do oltara, ipak nije opstala.

Raskid Mine Vrbaški

Nakon dve godine, po mišljenju mnogih, skladne veze, oni su shvatili da je raskid Mine Vrbaški i Dina jedino rešenje, pa su i sa naloga na društvenim mrežama, obrisali sve zajedničke slike.

Raskid Mine Vrbaški, rijaliti učesnica za sada i te kako dobro podnosi

Iako postoje spekulacije da starletin bivši dečko još uvek gaji emocije prema njoj, raskid Mine Vrbaški, na ovu lepoticu je očito drugačije uticao.

Raskid Mine Vrbaški


To je i pokazala nedavnom objavom na Instagramu, kojom je sve uverila da u toj vezi ipak nije sve bilo idealno i bajkovito kako se činilo.

– Najskuplja stvar koju posedujem je moja sloboda da nikoga ne pitam kako, koliko i kad mogu. Skupo je plaćam i da se ponovo rodim opet bih sve po svom – glasila je objava nakon raskida Mine Vrbaški, pa svi komentarišu kako joj isti nije nimalo teško pao.

Raskid Mine Vrbaški

Da li će jedan od rijaliti fanovima omiljenih parova uspeti da prebrodi krizu ostaje nam da vidimo, a do tada Mina Vrbaški ima punu podršku svojih obožavatelja, zbog kojih uostalom i ne skida osmeh sa lica.

Raskid Mine Vrbaški

Inače, Mina koja se godinama takmičila u rijalitiju, nedavno je podgrejala sumnje da će ona biti jedna od učesnika osme sezone rijaliti šou-programa „Elita“.

Naime, ona je posetila zgradu „Pinka“ na Dedinju, a potom je objavila fotografiju koju je podelila i direktorka zabavnog programa ružičaste televizije Milica Mitrović.

Na stolu je bila fascikla za koju su mnogi pomislili da je novi ugovor sa „Pink“ televizijom, te da ćemo u sledećoj sezoni „Elite“ gledati upravo Minu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Rajko Ristić/Mina Vrbaski Instagram

Još iz kategorije