Zorana Mićanović nakon raskida ne gubi vreme: Uhvaćena u zagrljaju zgodnog kolege, lumpuje i ne skida osmeh sa lica

12.06.2024

11:40

By

Novi dečko Zorane MIćanović

Zorana MIcanovic Instagram

Javnost je nedavno iznenadila vest da je pevačica Zorana Mićanović u vezi sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom, a zatim je neočekivano brzo usledio i njihov raskid koji se dogodio putem društvenih mreža.

Par koji je snimio duetsku pesmu „Namerno“, redovno je na Instagramu delio zajedničke fotko i svima su delovali zaljubljeno i skladno, međutim  sve se preokrenulo kada je muzičar je pre nekoliko dana otputovao na Kipar sa prijateljima, dok je Zorana ostala u Srbiji.

Zorana Mićanović nakon raskida

Sa ove destinacije MC Stojan je podelio kadar sa plaže, gde je snimio devojke sa kojima se zabavljao.

– Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je – napisao je muzičar u opisu videa dok je snimao devojke, a ona je to podelila na svom profilu i kratko napisala:

Zorana Mićanović nakon raskida


– Nismo više u vezi. Hvala…

Nakon toga oglasio se i Stojan, koji je na storiju napisao da mu se Zorana ne javlja na telefon.

– Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem – podelio je MC Stojan, dok se Zorana Mićanović nakon raskida nije ovim putem više imala šta da mu poruči.

Pročitajte i – Prve fotografije Mc Stojana i Zorane Mićanović – Pevač zaljubljen u 22 godine mlađu devojku

Iako su u prvi mah svi mislili da je u pitanju šala, mlada pevačica je potvrdila da su raskinuli, ali nije želela da otkriva detalje.

Zorana Mićanović nakon raskida uživa i ne skida osmeh sa lica

– Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli, želim mu sve najlepše! -kratko je izjavila, a sada je jasno i da Zorana Mićanović nakona raskida nimalo ne pati za bivšim.Zorana Mićanović nakon raskida

Ona je naime sinoć na svom Instagramu objavljivala Storije sa jednog slavlja, među kojim je bio i jedan sa kolegom.

Zorana Mićanović nakon raskida

Skockala se i nije skidala osmeh sa lica, pa su se svi složili da joj samoća prija, a posebnu pažnju privukla je njena objava na kojoj se veseli uz Janin hit  „Abu Dhabi“ kojim je možda želela da pecne svog bivšeg.

– Baš se provodim, gori ceo grad. Da li smo u vezi mi  pitaju se svi.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram

Još iz kategorije