Evo šta Danijela Rodić sada misli o zetu Šijanu: Nije se nadala da će joj sin Goce Božinovske prirediti ovako nešto…

18.08.2024

19:03

By

Sin Goce Božinovske

Tv Pink Printscreen/E-stock

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske godinama je važio za problematičnog momka čije se ime često u negativnom kontekstu provlačilo kroz medije. Ipak, njegova majka, popularna pevačica, bar javno, uvek je držala njegovu stranu i sa puno žara govorila kako je on zapravo divan mladić, ali često ni kriv ni dužan upada u nevolje.

Sin Goce Božinovske ovako se slaže sa taštom

Majka kao svaka majka, očekivano će uvek braniti svoje dete, a kakvo mišljenje o njemu ima tašta Danijela Rodić i kako se sa Mirkom slaže posle svega, mnogi su znatiželjni da saznaju.

Sin Goce Božinovske

Naime, majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan, iako to možda nije u toj meri očekivala, potpuno je oduševljena i svojim drugim zetom Mirkom i po svemu sudeći o njemu ima veoma lepo mišljenje, a kako i ne bi kada se pokazao kao vredan, radan i pravi domaćin.

Kako je dobro poznato, sin Goce Božinovske već dugo pomaže Bojaninoj porodici u poslu oko proizvodnje i prodaje pilića, a potezom na koji se odlučio, da sa suprugom otvori tezgu na Bajlonijevoj pijaci, potpuno je očarao taštu i tasta koji samo u superlativu govore o svom zetu.

Sin Goce Božinovske

Ata Images


Pored toga što se znatno smirio kada je oženio Bojanu Rodić, on sve radi za dobrobit svoje porodice, pa se potpuno posvetio porodičnom biznisu Rodića koje je sada rešio i da proširi.

Naime, sin Goce Božinovske danas se oglasio na Instagramu sa obavaštenjem da je u potrazi za još jednom radnicom:

Sin Goce Božinovske

– Potrebna radnica na Bajlonijevoj pijaci. Za više informacija javite se u Dm – napisao je Mirko na Instagramu jasno stavljajući do znanja koliko je posvećen poslu, te nesumnjivo i njegova tašta Danijela puca od ponosa.

Sin Goce Božinovske neguje divan odnos sa roditeljima svoje žene i sve čini da doprinese njihovom porodičnom biznisu

– Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja – izjavio je Mirko jednom prilikom i dodao:

– Moji tast i tašta toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam – poručio je sin Goce Božinovske, koji je imao u planu da zaposli i svoju majku, međutim za sada mu Goca najviše pomaže oko čuvanja sinova.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Tv Pink Printscreen/E-stock/Mirko Sijan Instagram

Još iz kategorije