Kakva transformacija! Trljaćete oči kad vidite kako je Dea Đurđević izgledala sa 16 godina (FOTO)

16.08.2024

16:01

By

Izgled Dee Đurđević

Bojan Vuković

Otkako je počela da se bavi javnim poslom, izgled Dee Đurđević nezaobilazna je tema kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Izgled Dee Đurđević često je tema u medijima i na društvenim mrežama

Na njen šarm i pozitivan duh retko ko može ostati ravnodušan, dok su je sa druge strane atraktivnost i osmeh kojim pleni, svrstali među najharizmatičnija Tv lica.

Iako je već dugi niz godina prisutna na malim ekranima, malo ko zna da se pred kamerama prvi put pojavila još kao 16-godišnjakinja.

Izgled Dee Đurđević

Naime, Dea je tada u publici muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“ podržavala Nemanju Stevanovića, koji se takmičio u trećoj sezoni.


Izgled Dee Đurđević

 

Đurđevićeva je svojevremeno za „Grand“ obelodanila da je Nemanja njen kućni prijatelj, te da je stoga često dolazila sa majkom u studio da mu pruži podršku tokom takmičenja, a fotke na kojima je tada anonimna Dea u publici, izazvale su mnoštvo pozitivnih komentara.

Izgled Dee Đurđević

Svi se slažu da se izgled Dee Đurđević od tada do danas nije znatno izmenio, a ono što je svima zapalo za oko, jeste prepoznatljiv osmeh koji ni sada ne skida sa lica.

Izgled Dee Đurđević nakon nesreće koju je doživela, pretrpeo je određene promene

Inače, teška saobraćajna nezgoda koju je popularna voditeljka pre pet godina doživela, uticala je u određenoj meri da voditeljka dobije na kilaži, međutim čim se oporavila ona se posvetila svom fizičkom izgledu, a upornost se I te kako isplatila.

Dea je, naime, uspela, kako je sama jednom prilikom rekla, da smrša čak 30 kilograma.

– Zahvaljujući doktorima s Vojnomedicinske akademije smršala sam neverovatnih 30 kilograma. Tim od trojice lekara mi je napravio specijalni jelovnik kog se strogo pridržavam.

– Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije ruke ugojila sam se i imala 83 kilograma, a sada imam 53 – rekla je jednom prilikom Dea koja je pravi primer i motiv da možete ostvariti sve ako dovoljno želite, a tome u prilog govori i njena najnovija objava na kojoj se vidi kako vredno vežba u teretani.

Izgled Dee Đurđević

Na najbolji mogući način ona se izdigla iz situacije, nastavila je da radi kao da se ništa nije dogodilo, te ne čudi što pored komplimenata za snagu volje i pozitivan stav, za izgled Dee Đurđević neizostavne su pohvalne reči.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vukovic//Tv Pink Printscreen/Dea Djurdjevic Instagram

Još iz kategorije