Dvadeset godina kasnije, sukob Seke i Stoje eskalirao: Pale su ozbiljne prozivke

16.08.2024

17:31

By

Sukob Seke Aleksić i Stoje

Instagram

Rat estradnih zvezda nije retka pojava na našoj muzičkoj sceni, a jedan od onih koji već skoro dve decenije privlači veliku pažnju javnosti jeste ozbiljan sukob Seke Aleksić i Stoje koje su čak završile i na sudu zbog javnih uvreda i klevetanja.

Sukob Seke Aleksić i Stoje ni posle dve decenije ne jenjava

Iako je mnogo godina pšrošlo, te su se strasti pomalo i smirile, reklo bi se da se ovaj rat opet razbuktao, piše “Star”.

Naime, Seka se oglasila povodom skandala sa Desingericom koji se u Crnoj Gori po njenom i mišljenju mnogih nedolično ponašao, te je između ostalog rekla i da je ne bi začudilo da na sledećoj tezgi urnira po deci koja su došla na njegov nastup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Rekla sam vam da je sledeće pi…nje po publici. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari za..bava sa njima. Svaka mu čast – glasila je objava Seke Aleksić na društvenoj mreži Instagram.

Ubrzo zatim oglasila se i Stoja, pa su mnogi su pomislili da je aludirala upravo na Seku.


– Gledam, ovih dana neke kolege i koleginice kako pljuju, vređaju i omalovažavaju novog izvođača Desingericu. Kao oni su zgranuti njegovim ponašanjem, bla, bla… Moralne gromade sa vašara i šatri nekome dele lekcije… – rekla je Stoja pa nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

– Da vam kaže Stoja o čemu se radi. Ljubomorni su jer dečko puni prostore tu gde nastupa, svi ga traže i o njemu se intezivno govori. Uzima im posao, to njih boli, jer polako nestaju, niko ih ne zove i grebu noktima da se održe na površini. Umislili da su pretplaćeni na popularnost, na pare, na slavu.

– Neka se samo sete da su i oni nekada bili mladi, da su bili na početku i borili se za svoje mesto. Ovaj momak se isto tako bori! Mnogo bolje od mnogih kolega i koleginica koje mrze ceo svet. I da, uzima pare. I treba! Ima i on neke svoje želje, planove, porodicu.

– Pustite dečka na miru i ako vam ne ide, tražite drugi posao – napisala je Stoja na svom Instagram nalogu, a mnogi su pomislili da je ovim želela da pecne mlađu koleginicu, te da će sukob Seke Aleksić i Stoje ponovo eskalirati.

Sukob Seke Aleksić i Stoje dobio novi epilog

Podsećanja radi, Seka i Stoja su pre 20 godina imale žestoku svađu, uvrede su pljuštale sa obe strane, pa je Stoja dobila tužbu od mlađe koleginice za uvrede i klevetu, zbog kojih je morala da joj isplati 100.000 dinara.

Reklo bi se da joj Stoja to nikada nije zaboravila i oprostila, pa je zbog toga sada proziva između redova.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Seka Aleksic Instagram/Stoja Instagram

Još iz kategorije