Brutalno obraćanje Seke Aleksić zbog Karleuše! Evo kako je Jelena reagovala na prozivke i šta joj je poručila

04.07.2024

14:30

By

Objava Seke Aleksić

Instagram

Jelena Karleuša i Seka Aleksić, kako je svima poznato, dugo su bile u medijskom ratu i nisu štedele reči kada su prozivke na račun one druge u pitanju, međutim da je svemu tome definitivno došao kraj, govori najnovija objava Seke Aleksić na društvenim mrežama.

Objava Seke Aleksić širi se društvenim mrežama

Naime, nakon Karleušinog spektakularnog nastupa na zatvaranju „Belgrade Music Week-a“ koji se dogodio odmah nakon nastupa grupe Crni Cerak, jedan član ovog sastava, odvažio se da potkači pop divu.

On je izjavio da bi „trebalo da joj bude čast što nastupa sa njim“, a izjava je očekivano podigla veliku prašinu u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nakon toga oglasila se folk zvezda koja je odlučila da javno podrži koleginicu sa kojom i sama nije bila u dobrim odnosima, a objava Seke Aleksić definitivno je pokazala da nikakve sujete među pevačicama nema, te da su njih dve zakopale ratne sekire.

Pročitajte i – Na gnusne uvrede ne ostaje dužna! Karleuša mu se javno obratila, njene reči seku kao mač

Ona nije ostala imuna na ovu izjavu mladog muzičara, te je na društvenoj mreži “X” stala u Karleušinu odbranu.


– Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže ‘njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom’. Ma, nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda – brutalno je odreagovala Seka, a ubrzo se na Instagramu oglasila i Karleuša.

Objava Seke Aleksić navela Karleušu da joj se javno zahvali na rečima podrške

Ona je podelila Sekin tvit na svom Instagram nalogu i uz njen veliki hit „Rođena s vukovima“ napisala:

– Odbrana branše i kolega u stilu velike gospođe Seke Aleksić.

Objava Seke Aleksić

Podsećanja radi, Seka je u poslednje vreme više puta stala na stranu Karleuše, te ne čudi što su se sada i javno pohvalnim rečima obratile jedna drugoj i očigledno je da su ružne reči zaboravljene, te da među njima nema zle krvi.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Jelena Karleusa Instagram/Seka Aleksic Instagram

Još iz kategorije