Drama na koncertu, intervenisalo obezbeđenje i Hitna pomoć: Aleksandra Prijović brzo reagovala (VIDEO)

15.08.2024

12:58

By

Koncert Aleksandre Prijović u Nišu

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji, ali je događaj nakratko prekinut zbog drame koja se odvijala u publici.

Koncert Aleksandre Prijović u Vrnjačkoj Banji bio je pun emocija

Naime, jednoj devojci iz publike je pozlilo, a domaći mediji prenose da je pevačica odmah reagovala i želela da siđe sa bine kako bi joj pružila pomoć.

Prija je zamolila obezbeđenje da interveniše, ali je takođe izrazila spremnost da sama ode do devojke kako bi se uverila da je sve u redu.

@nastupi_poznatih00 Aleksandra Prijovic Kocka Vrnjacka Banja ❤️ #aleksandraprijovic #prijovicka #prijovic #vrnjackabanja #doboj #ohrid #aleksandrazivojinovic #tophill #budva #fyp #fy #fypシ゚viral #tiktok #balkantiktok #uzivo #uzivoteka #live #koncerty #koncert #nastupi_poznatih00 ♬ original sound – nastupi_poznatih

U tom trenutku, na lice mesta je stigla Hitna pomoć. Nakon što se uverila da je devojka zbrinuta i da je njeno stanje stabilno, Aleksandra Prijović je nastavila koncert, potvrdivši tako profesionalizam i brigu za svoje obožavaoce.

Međutim, situacija se ubrzo ponovila kada je još jednoj devojci iz publike pozlilo, što je zahtevalo dodatnu intervenciju nadležnih službi.



Slične teme:
Skandal na koncertu Aleksandre Prijović: Izbila ogromna tuča, nastala panika u publici VIDEO
Aleksandra Prijović napustila Srbiju: Pevačica više ne može da izdrži, otkriveno i gde se Filip nalazi


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages

Još iz kategorije