Za bogatstvo Meline Džinović, zaslužan je samo on: Sada je obezbeđena za ceo život

15.08.2024

11:17

By

Haris i Melina

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su slovili za jedan od najskladnijih parova naše javne scene, Haris i Melina Džinović, nakon više od dve decenije ljubavi rešili su da stave tačku na svoj brak i razvedu se.

Haris i Melina svojevremeno su jedno drugom bili najveća podrška

Naizgled skladna ljubavna priča iz koje su Haris i Melina dobili dvoje dece, nije bila bajkovita kako se svima činilo, međutim iako nisu u dobrim odnosima i iz njihovog braka izneto je dosta „prljavog veša“, bivša pevačeva supruga i te kako ima na čemu da bude zahvalna Džinoviću.

Haris i Melina

Ata images

Naime, kako je Melina često isticala, upravo je pevač taj koji joj je najviše pomogao da stvori uspešnu karijeru modne dizajnerke.

Kako je svima dobro poznato, Melina je pre nekoliko godina pokrenula svoj brend elegantnih haljina pod nazivom „Hamel“ , simbolično nazvan počecima imena supružnika, a Harisa je često isticala kao svoju najveću podršku.

– I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da „Hamel“ bude tu gde je sada – rekla je svojevremeno Melina.


Haris i Melina

Ona takođe nije krila da je pevač umesto nje donosio i poslovne odluke koje su se ispostavile kao veoma dobre.

– S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on – poručila je svojevremeno, dok su Haris i Melina još uvek bili u zajednici.

Haris i Melina naizgled su bili idealan par, a kako je dizajnerka pričala, čak su priželjkivali i treće dete

Iz razloga što su se u javnosti predstavljali kao idealan par, da bi nakon toga isplivali detalji iz njihovog odnosa koji su šokirali javnost, upravo njihov razvod jedan je od najkomentarisanijih tema u poslednje vreme, a Melina je ranije čak govorila i kako pored sina Kana i ćerke Đine, sa Harisom želi da dobije još jedno dete:

– Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – rekla je Melina pre nekoliko godina za „Blic“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije