Ceca se nije pojavila na proslavi naših olimpijaca: Evo zašto je morala da odbije poziv

13.08.2024

09:58

By

Ceca Ražantović

Ata images

Srbija je sinoć upriličila spektakularni doček za svoje šampione. Više od 40.000 ljudi okupilo se ispred čuvenog balkona, a tu su se pojavili svi osvajači medalja sa Olimpijskih igara. Najbolji teniser sveta Novak Đoković, vaterpolisti, Zorana Arunović i Damir Mikec koji su doneli zlatne medalje, srebro Aleksandra Perišić, a bronzu košarkaši.

Ceca Ražnatović nije bila u mogućnosti da prisustvuje veličanstvenoj proslavi 

Bilo je suza radosnica, osmeha i mnogo emocija, a oni koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju ovom veličanstvenom skupu sve su mogli da isprate putem malih ekrana.

Ceca Ražnatović

Jedna od njih bila je i najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović, koja je iskazala veliki ponos zbog postignutih rezultata naših sportista.

Ceca Ražnatović se oglasila sa Kipra i poslala emotivnu poruku našim sportistima

Naime, iako je dobila poziv da uveliča ovo veliko slavlje, folk diva nije bila u mogućnosti da se na istom pojavi budući da se trenutno nalazi na Kipru, međutim sve je pomno ispratila preko Tv-a, te se oglasila na svom Instagram profilu ne skrivajući emocije koje su je preplavile.

Ceca Ražnatović Doček olimpijaca


– Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas – započela je Ceca pa nastavila:

– Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege.

Ceca Ražnatović Doček olimpijaca

– Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca – glasila je emotivna objava Cece Ražnatović kojom je iskazala žal što nije uz svoj narod u ovim zaista predivnim trenucima.


Slične teme: 
Srbija na vrhu sveta! Vaterpolisti treći put uzastopno osvojili zlato na Olipijskim igrama
Sija kao zlato: Košarkaši Srbije osvojili bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu
Nakon zlata na Olimpijadi predivne vesti od Đokovića: U porodicu stiže pojačanje


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Ceca Raznatovic Instagram

Još iz kategorije