Horoskop za 13. avgust: Lavovi nova ljubav na pomolu, Škorpije ne mogu da obuzdaju ljubomoru

13.08.2024

07:57

By

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

unsplash

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

OVAN

Posao: Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Budite staloženi i strpljivi.
Ljubav: Na ljubavnom planu može doći do varnica, pa bi bilo dobro da manje impulsivno reagujete.
Zdravlje: Mogu probavne tegobe.

BIK

Posao: Pripazite da neke detalje ne zanemarite u startu jer bi oni u kasnijem periodu mogli postati problem.
Ljubav: Prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja, pa se možete naći na meti kritika.
Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

 


BLIZANCI

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih. Možda ćete i neke planove morati da promenite, ali ništa nije do vas.
Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za one Blizance željne dobrog provoda i zabave. Uživajte.
Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

RAK

Posao: Bez značajnijih dešavanja na vašem poslovnom polju danas. Stvari idu svojim tokom pa uz dobru organizaciju i kntrolu ne bi trebalo da očekujete veće probleme.
Ljubav: Na ljubavnom planu potrudite se da se suzdržite od donošenja naglih odluka, kako vam se kasnije ne bi obile o glavu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

LAV

Posao: Za savladanje poslovnih prepreka kako organizacionih, tako tehničkih, koristiće vam podrška osobe iz prošlosti sa kojom ste sarađivali.
Ljubav: Budite strastveni i ambiciozni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguć ulazak u novu ljubavnu priču, ozbiljnu.
Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine, u nastavku pročitajte prognoze za ostale znake Zodijaka

DEVICA

Posao: Može doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode, a posebno ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Mogući sui zastoji zbog tehničkih problema.
Ljubav: Dosta napet period je za partnerske odnose, jer druga strana neće možda imati dovoljno razumevanja za vaše probleme i međusobnu neusklađenost.
Zdravlje: Psihofizički umor.

VAGA

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana. Sve će se manje-više odvijati po planu.
Ljubav: Zauzete Vage mogle verovatno će biti zauzete preispitivanjem postojećeg odnosa i rešavanjem nedoumica.
Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

ŠKORPIJA

Posao: Bićete vrlo praktični, racionalni i brzo ćete razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku, prvenstveno vezanu za tehničke zastoje, ali i da završite neočekivano lako sa zaostalim obavezama
Ljubav: Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja biće vam potrebna ukoliko želite stabilnu i funkcionalnu vezu. Ljubomornim ispadima ništa nećete postići.
Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima.

STRELAC

Posao: Moguće da će vam danas zatrebati pomoć sa strane od osobe od poverenja, kako bi završili aktivnosti sa kojima ste u zaostatku i koje vas čine nervoznim.
Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu imati neke pokušaje komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno odustanete.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

JARAC

Posao: Može se desiti da vam uleti i neka nova poslovna ponuda, koja dolazi totalno neočekivano. Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate.
Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

VODOLIJA

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa, a nisu isključeni ni oni tehničke prirode, koji povlače sa sobom i finansije.
Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom vas očekuje opuštena i mirna atmosfera.
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

RIBE

Posao: Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi, vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni uživajte u izlascima, druženju sa prijateljima, novim poznanstvima, flertu.
Zdravlje: Pojačan stres.

IZVOR: Starmagazin/Astroputnik

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije