A svi su mislili da u Americi živi luksuzno: Ovako izgleda stan NBA šampiona i našeg bronzanog kapitena Bogdana Bogdanovića

11.08.2024

10:57

By

Dom Bogdana Bogdanovića

Antonio Ahel/ATAImages.

Bogdan Bogdanović, jedan od najuspešnijih košarkaša sa ovih prostora, kapiten naše reprezentacije sa kojom je juče obradovao čitavu naciju donevši Srbiji bronzu sa Olimpijskih igara u Parizu, od dvehiljadite godine član je američkog tima „Atlanta Hawks“ koji igra u NBA ligi.

Dom Bogdana Bogdanovića već duže vreme je u Americi

Budući da će po svemu sudeći, gotovo do kraja karijere ostati član ovog tima sa kojim beleži neverovatne uspehe, i dom Bogdana Bogdanovića do daljnjeg biće u Atlanti, u Džordžiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Iako je stekao svetsku popularnost, naš košarkaški as ne voli medijski da se eksponira niti ističe na bilo koji način koji nema veze sa sportom kojim se bavi, a tek ponekad on putem društvenih mreža podeli neki detalj iz svoje svakodnevnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Jednom prilikom ipak, pustio nas je da zavirimo u delić njegove privatnosti, te podelio nekoliko fotki iz kutka u kojem najviše vremena provodi nakon brojnih dnevnih obaveza.


Putem Instagrama saznali smo da je dom Bogdana Bogdanovića savršeno skockan i uređen po poslednjoj modi kao i da se iz stana pruža zaista predivan pogled na velelepnu prestonicu Džordžije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Bogdan je sve sredio po svojoj meri i želji. Prostrana dnevna soba okupana je prirodnim svetlom koje se pruža sa ogromnih prozora, a tu je i najmodernije osvetljenje koje na najbolji mogući način upotpunjuje čitav ambijent i daje mu posebnu atmosferu.

Dom Bogdana Bogdanovića savršeno je uređen i opremljen najkvalitetnijim komadima nameštaja

U istoj preovladavaju svetle nijanse sa primesama sive, a komade kvalitetnog nameštaja i najsavremeniju tehniku, košarkaš je pažljivo i sa puno ukusa birao.

Vidne su i visoke police koje pored toga što su praktične, tu su i da na odličan način upotpune prostor, a Bogdan ih je oplemenio brojnim dekorativnim detaljima i figuricama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Imajući u vidu da je dom Bogdana Bogdanovića savršeno uredan, čist i pod konac sređen, ne sumnjamo da u održavanju i uređenju enterijera učestvuje i njegova sestra Bojana koja takođe živi preko okeana i koja mu je, kako košarkaš kaže, najjači vetar u leđa.

Upravo je Bojana bila Bogdanu najveća podrška kada se tek doselio u Ameriku i pomogla mu da lakše prevaziđe sve poteškoće sa kojima se suočoio u tuđini.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages./Bogdan Bogdanović Instagram

Još iz kategorije