Kad sazna šta mu Maja radi iza leđa, Stanislav će napraviti haos: U sve je umešan Janjuš

09.08.2024

13:01

By

Maja i Janjuš

Bojan Vuković

Bivši učesnici rijalitija „Elita“ i nekadašnji partneri Maja i Janjuš zakopali su ratne sekire i još u Beloj kući ostvarili korektnu komunikaciju, a sada je prema pisanju medija, njihov odnos dobio novi epilog, što se Stanislavu Panteri zasigurno neće dopasti.

Maja i Janjuš krišom razmenjuju poruke

Naime, kako prenose domaći mediji, Maja i Janjuš na telefonskoj su vezi, tačnije oni su razmenjivali poruke u kojima su čak i ugovarali viđanje.

Maja i Janjuš

Bivši cimeri i emotivni partneri, prema saznanjima „Republike“, planirali su zajednički izlazak, međutim, ako je suditi po rečima izvora, među njima za sada nema nikakvih varnica.

– Maja i Janjuš su razmenjivali poruke preko Instagrama. Dogovarali su se da se sastanu na jednom splavu, ali ne nasamo, već je tu trebalo da bude još nekadašnjih elitara, kao i Stanislav Krofak, sadašnji Majin dečko – započeo je izvor za pomenuti medij.

Maja i Janjuš dogaovaraju sastanak, ali prema rečima upućenih, sve je na prijateljskoj osnovi

– Dopisivanje je bilo krajnje prijateljsko tako da je bilo jasno da nema varnica i da se ne podgreva nikakvo staro jelo! Maja i Stanislav su nastavili dalje, Janjuš je u svom fazonu, posvetio se ćerkici i porodici, ali svakako i dalje svaki njihov korak izaziva veliku pažnju – zaključio je dobro upućeni izvor za „Republiku“.


Podsećanja radi, iako je Stanislav Krofak sve do samog kraja rijalitija tvrdio da ne postoji šansa da ponovo bude u vezi sa Majom Marinković, reklo bi se da su srećniji nego ikad.

Maja i Janjuš

Oni trenutno uživaju na crnogorskom primorju odakle se redovno oglašavaju putem društvenih mreža i čini se da im je veza nikad stabilnija.

I sinoć je osvanulo niz fotki i snimaka na kojima Maja i Krofak razmenjuju nežnosti, te se svi pitaju kako će Stanislav reagovati kada sazna da se njegova draga dopisivala sa bivšim.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Maja Marinkovic Instagram

Još iz kategorije