Ovakva je situacija iza zatvorenih vrata! Kućna pomoćnica odlučila da otkrije sve tajne Lepe Brene i Bobe

08.08.2024

19:47

By

Kućna pomoćnica Lepe Brene

K1 TV Printscreen

Kako je svima poznato, Lepa Brena koja važi za jednu od najuspešnijih, pa samim tim i najbogatijih pevačica našeg estradnog neba, živi sa suprugom Bobom u jednom od najelitnijih beogradskih naselja, a kako bi velelepna vila bila pod konac sređena, pevačica je angažovala ženu koja joj je pomagala.

Kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila istinu o pevačici

Kućna pomoćnica Lepe Brene koja je godinama radila u njenom domu na Bežanijskoj kosi, jednom prilikom je odlučila da progovori o tome kakav je tretman imala u kući Živojinovića i kako se folk zvezda prema njoj ophodila.

Kućna pomoćnica Lepe Brene

– Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Prema mojoj porodici ponašala se kao prema svojoj – otkrila je bivša kućna pomoćnica Lepe Brene za domaće medije.

– Kad god bih završila posao i krenula kući, ona bi mi spakovala hranu, voće, sokove, slatkiše. Nije htela da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze s platom.

Kućna pomoćnica Lepe Brene ne krije zahvalnost i ističe da joj je pevačica mnogo pomogla

– O garderobi da i ne govorim. Čak je kupovala kapute za mene i moje ćerke i davala nam odeću za sve prilike – ispričala je i dodala.


– Zahvaljujući njoj, moja deca su završila fakultet – zaključila je nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene ne štedeći komplimente na račun velike muzičke zvezde i razbila predrasude koje o njoj mnogi imaju.

Kućna pomoćnica Lepe Brene

Podsećanja radi, iako danas uživa u luksuzu, Lepa Brena je sa roditeljima, sestrom Fakretom i bratom Farukom, odrasla u skromnim uslovima.

– Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuvala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari koje mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gde moja majka nije znala šta je to, nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu – otkrila je Brena jednom prilikom, prenosi „Story“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja, setim se divnih jutara i prelepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sela za mašinu, počela da šije i peva sevdalinke – poručila je ona tada.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/K1 TV Printscreen

Još iz kategorije