Suze uživo! Lepa Brena u emisiji nije mogla da obuzda emocije: Njene reči kidaju dušu…

07.07.2024

17:03

By

Majka Lepe Brene

Ata Images

Majka Lepe Brene, Ifeta Jahić preminula je 21. novembra. 2014. godine, a folk diva je jako teško podnela taj gubitak, te i sada zaplače kada o njoj govori.

Majka Lepe Brene bila je pevačicina velika podrška u životu i karijeri

Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je govorila na mnoge životne teme, a kada se spomenula majka Lepe Brene, od koje je estradna umetnica imala veliku podršku kroz život i karijeru, ona se rasplakala i prisetila se rečenice koju će pamtiti sve dok je živa.

Majka Lepe Brene

– Majka mi je rekla da mi daje blagoslov zato što veruje u mene. Kaže: „Ja verujem u tebe.“ Evo rasplakala sam se sad, to je jako teško… veoma je teška rečenica – kroz suze je jedva izustila Lepa Brena i dodala:

– Ona je uvek verovala u mene, ona je šila moje kostime, vi se svi sećate mojih kostima, to je bilo mini suknjica, napravi se nešto preko grudi, veže se i tako dalje – rekla je Lepa Brena dok je brisala suze sa lica u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Majka Lepe Brene


Ona je u pomenutoj emisiji otkrila i da je upravo majka Lepe Brene bila ta koja je imala za nju najbolje savete, a na njenu inicijativu je skinula i višak od 16 kilograma, kako bi joj scenski kostimi lepše stajali.

Majka Lepe Brene kada je napustila ovaj svet, pevačicu je ostavila u velikom bolu

Nakon majčine smrti, pevačica je otkrila koliko je njen gubitak teško podnela.

– Čovek nikada ne može da bude spreman za jedan takav šok kakav je smrt roditelja. Koliko god da sam plakala i koliko god da mi je teško, u mom životu ne postoji nijedna tačka griže savesti da nešto nisam učinila za svoje roditelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Duša mi je na mestu iako je mnogo bolna – rekla je tada za domaće medije prisećajući se najvažnije žene u svom životu, majke.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/K1 Tv Printscreen

Još iz kategorije