Ovako sin Miloša Bikovića i Ivane Malić uživa sa mamom i tatom: Kad pre je Vasilije ovoliko porastao (FOTO)

06.08.2024

16:02

By

Sin Miloša Bikovića i Ivane Malić

Ivana Malic Instagram

Glumac Miloš Biković, kako je svima već dobro poznato, početkom godine ostvario se u najvažnijoj životnoj ulozi, sa izabranicom Ivanom Malić dobio je sina Vasilija, a koliko poznati par uživa u novoj životnoj ulozi, jasno je svima koji ih prate na društvenim mrežama.

Sin Miloša Bikovića i Ivane Malić zvezda Instagrama

Dragocene trenutke odrastanja preslatkog mališana, oni neretko dele na Instagramu čime izazivaju najlepše emocije svojih pratioca, a i danas je upravo to bio slučaj kada je sin Miloša Bikovića i Ivane Malić mnogima ulepšao dan.

 

Ivana je naime sa svetom podelila delić njihove svakodnevice. Objavila je fotografiju iz automobila na kojoj se vidi Miloš kako vozi, dok ona sedi, kako je opisala, „na zadnjoj klupi“, i mališana drži u naručju.

Svi se pitaju na koga liči sin Miloša Bikovića i Ivane Malić

Fotka malenih stopala rastopila je srca mnogih, te su se nizali predivni komentari, a mnogi su poželeli da ugledaju i lice dečaka koji je i te kako imao od koga da nasledi lepotu.


Sin Miloša Bikovića i Ivane Malić

Inače, Biković koji retko iznosi detalje iz privatnog života, nedavno je progovorio o očinstvu, ističući da se u toj ulozi čovek ostvaruje dok je živ.

– Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov – opisao je glumac na duhovit način svoju svakodnevnicu otkako je na svet došao sin Miloša Bikovića i Ivane Malić.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ivana Malic Instagram

Još iz kategorije