Luna konačno progovorila o velikoj ljubavi sa Slobom: Marku neće biti svejedno kad čuje njeno mišljenje o bivšem

05.08.2024

11:27

By

Luna i Sloba

Facebook Printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović koji su svoju vezu započeli pred kamerama „Zadruge 1“, svojevremeno su bili jedan od omiljenih rijaliti parova uprkos tome što je pevač tada bio oženjen Kristinom Kijom Kockar koju je javno prevario.

Luna i Sloba i nakon sedam godina od rastanka interesantna su tema u javnosti

Ova ljubavna romansa izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a iako su imali veliku podršku faova, Luna i Sloba nisu uspeli da izdrže ogroman pritisak i prebrode sve prepreke, te su se ubrzo rastali.

Luna je danas srećno udata za Marka Miljkovića, sa kojim je vezu započela takođe u rijalitiju i sa njim danas dve preslatke ćerkice Miju i Lanu, dok Sloba uživa u braku sa  Jelenom sa kojom je prošle godine dobio sina Damjana.

Luna i Sloba

Kako je od njihove veze prošlo sedam godina, Luna i Sloba o vezi i krahu iste gotovo da ne govore u javnosti, međutim Đoganijeva je nedavno prozborila par reči na ovu temu i to u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Luna i Sloba jedno o drugom gotovo nikada ne govore javno

Na konkretno pitanje da li se ponekad seti Slobe, Luna je odgovorila potvrdno i iznenadila mnoge, mada ova činjenica i ne treba toliko da čudi, budući da je on sada jedan od najpopularnijih i najtraženijih pevača sa naših prostora.


– Pazi sad, ima dva onako… Da li se nekad setiš Slobe – pročitao je Amiždić pitanje, a ona je kao iz topa odgovorila:

Luna i Sloba

– U kom smislu? Kao emotivno? Ne – odgovorila je, pa pojasnila.

– Iskreno, naravno da te ne lažem. Vidim ga na TV, čujem nešto da, on je poznata ličnost. Čovek je pevač, ali neka emocija ružna ili lepa, ne postoji, ne – priznala je Luna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Tv Pink Printscreen/Facebook Printscreen

Još iz kategorije