Poklon Slobe Radanovića sinu je jedinstven: Dečak će se oduševiti, ali ne odmah

23.02.2024

09:51

By

Majka Slobe Radanovića

Ata images

Sloba Radanović/Ata Images

Poklon Slobe Radanovića sinu je jedinstven

Jelena i Sloba Radanović proslavili su svadbeno veselje kao i prvi rođendan svom nasledniku Damjanu, a sada je ona otkrila šta je dečak dobio na poklon od svog oca. Ipak, poklon Slobe Radanovića sinu je nesvakidašnji i on će saznati šta je to tek kada bude napunuio 18 godina.

Poklon Slobe Radanovića sinu tata je specijalno spremio

Jelena Radanović je na instagramu otkrila šta je tata Sloba spremio svom sinu za prvi rođendan. U pitanju je koverta koja je umotana u foliju i na kojoj je Sloba napisao dirljive reči.

Poklon Slobe Radanovića sinu

Sloba Radanovićinstagram

– Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine. Hvala ti. Od tate Slobodana – piše na koverti.

Kako je sin Slobe Radanovića još uvek mali ovaj poklon mu sada ne bi baš mnogo značio, ali ono što sve intrigira i što će on moći da sazna tek kada napuni 18 godina, je sadržaj koverte.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Podsetimo, Jelena i Sloba su već dve godine u braku kada su se na večnu ljubav zakleli u manastiru Dubnica u krugu najbližih, a pre dva dana napravili su veliko svadbeno veselje.


Poklon Slobe Radanovića sinu

Sloba i Jelena RadanovićAta images

Oni su na ovaj dan zablistali, Jelena je nosila venčanicu koja sa velikim dekolteom, dok je Sloba bio u crnom odelu, veoma elegantan.

Pročitajte i: Ovo niko nije slutio: Sloba i Jelena imaju šokantan zahtev za goste koji im dođu na svadbu

Inače, samo dan pred svadbu, Jelena se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram za pomoć oko slobinog odela, te je tom prilikom pitala da li neko zna gde ima da se kupi maslinasto odelo za njenog muža.

Poklon Slobe Radanovića sinu

Sloba i Jelena RadanovićAta images

Kako se Sloba nije pojavio u maslinastom odelu, moguće je da ga nije našao ili se ipak odlućio za ovu drugu kombinaciju koja je svakako elegantnija i možda više pristaje ovom danu.

Kako su tog dana proslavljali i prvi rođendan svom nasledniku i on je morao da ima specijalnu toaletu, a to je bila narodna nošnja. Kako je mali Damjan izgledao u nođnji pogledajte u odvojenom tekstu.

Još iz kategorije