Jedina slika: Svi se pitaju na koga liči sin Slobe Radanovića koji je rođendan proslavio u narodnoj nošnji – tata mu uputio emotivne reči

22.02.2024

09:00

By

Sin Slobe Radanovića

Ata images

Sloba i Jelena Radanović

Sin Slobe Radanovića proslavio je prvi rođendan

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena proslavili su prvi rođendan svom sinu, kada su upriličili i veliko svadbeno veselje na koje su pozvali porodicu i prijatelje, mađu kojima je bilo i kolega sa estrade. Ipak, najveću pažnju skrenuo je sin Slobe Radanovića, a i ko bi drugi nego mali slavljenik.

Sin Slobe Radanovića u narodnoj nošnji oduševio zvanice

Kako je zahtev Slobe i Jelene bio da gosti ne kače snimke i fotografije sa veselja na društvene mreže, gosti su to ispoštovali, pa je tek sada isplivala jedina fotografija malog Damjana sa slavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Fotografiju je postavio uproavo tata Sloba, a njoj se može videti kako je sin Slobe Radanovića za ovaj važan dan bio obučen u narodnu nošnju.

Mali Damjan pobao je simpatije svih prisutnih, a svi su pričali o tome na koga više liči.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Sloba se uz fotografiju svog naslednika na kojoj je zajedno sa suprugom obratio emotivnom porukom i rečima koje je uputio sinu.


– Rođeni moj, uživao sam u tvojoj prvoj godinici. Menjanju pelena, kupanju, hranjenju i presvlačenju. Nemoj brzo da mi odrasteš… Srećan ti prvi rođendan, sine moj, sokole moj! Voli te tata najviše na svetu – napisao je pevač.

Sloba je u nastavku postavio i snimak vatrometa koji je bio upriličen z arođendan malog Damjana kao i njihovo svadbeno veselje.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Podsetimo, Jelena i Sloba pre dve godine su se venčali u manastiru Dubnica u okruženju njima najbližih ljudi, a tek sada su organizovali veliko slavlje za sve prijatelje i širu familiju.

Na slavlju su se pojavile i kolege sa estrade, a ko je sve bio možete pogledati u odvojenom tekstu.

Još iz kategorije