FOTO Gala slavlje je u toku: A ovako je počela ljubavna priča Slobe i Jelene, ova osoba je glavni krivac

20.02.2024

20:15

By

Sin Slobe Radanovića

Ata images

Sloba i Jelena Radanović

Ovo je ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović zajedno su od 2019. godine. Pre dve godine izgovorili su sudbonosno da, u međuvremenu su dobili sina, a upravo sada je u toku veliko svadbeno veselje i prvi rođendan sinu Damjanu. Podestimo se ko je glavni krivac za to što su njih dvoje zajedno i kako je zapravo počela ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović.

Ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović traje i danas kada su organizovali svadbeno veselje

Ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović počela je pre pet godina i to na rođendanu njene sestre. Niko tada nije slutio da će se njih dvoje kasnije i venčati, kao i da će danas praviti svadbu tačnije svadbeno veselje jer su se venčali pre dve godine, tačnije 14 februara 2022. godine u manastriu Dubnica kada su organizovali intimnu proslavu za najbliži krug ljudi.

Ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović

– Verujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne meša u njen ljubavni život. Čovek je uspešan biznismen i Jelena kao majka njegove dece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promenila život iz korena – pričao je tada medijima izvor blizak Slobinoj novoj supruzi.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Jelena i Sloba tada su se dogovorili da kriju svoju ljubav, međutim to im baš nije pošlo za rukom, s obzirom na to da su 2019. zajedno uslikani na premijeri jedne predstave.

– Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala – tvrdio je izvor i dodao:


– Ona je bila ta koja je želela da Slobodan peva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmenili brojeve i počeli da se viđaju. Pevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vreme će pokazati da li će njihova priča opstati.

Pročitajte i: Ovo niko nije slutio: Sloba i Jelena imaju šokantan zahtev za goste koji im dođu na svadbu

Sloba je na rođendanu Jelenine rođene sestre Maje napravio toliko dobar štimung, da je čak pevao i ono što inače nema u njegovom repertoaru, a na rođendanu je ostao duže nego što je bio plaćen.

Ljubavna priča Slobe i Jelene Radanović

– Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo peva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi – pričao je tada sagovornik za medije.

Danas Jelena i Sloba uživaju u ljubavi u svom domu koji su zajedno uredili i u kom najlepše trenutke provode sa svojim zajedničkim sinom Damjanom i Jeleninim sinovima iz prethodnog braka.

O tome koliko je ljubav jaka govori i današnji događaj kada su napravili veliko svadbeno veselje i ujedno i prvi rođendan sina na kom su okupili pre svega porodicu a onda i veliki broj prijatelja i kolega sa estrade.

Jelena Blista u venčanici sa dekolteom, a Sloba u elegantnom odelu, a u galeriji pogledajte i kako su izgledali i ko sve pristiže na slavlje

Još iz kategorije