Poznata pevačica se zbog prevare hitno oglasila saopštenjem na Instagramu: Zloupotrebljena sam…

05.08.2024

16:03

By

Nadežda Biljić prevarena

Ata images

Pevačica Nadežda Biljić i Toma Panić koji su vezu započeli u rijalitiju „Zadruga“, nakon brojnih turbulencija pronašli su mir, uživaju u porodičnom životu sa sinom Longom, a nakon duže pauze, ona je, na radost brojnih fanova, odlučila da se više posveti i svojoj karijeri.

Nadežda Biljić prevarena – hitno se oglasila na Instagramu

U tome joj najviše pomaže partner koji joj je i menadžer i kada su svi mislili da je sve u savršenom redu, par se našao u velikom problemu, o čemu je pevačica obavestila javnost putem društvenih mreža.

Naime, Nadežda Biljić prevarena hitno se oglasila na svom Instagramu i otkrila da je žrtva interner prevaranata koji su, kako kaže, ukrali njen identitet.

Nadežda Biljić prevarena

Na Tik-Toku je otvoren nalog sa Nadeždinim imenom i prezimenom, a kako je pevačica otkrila, iza profila ne stoji ona.

– Zapratio si moj poslovni račun. Želiš li zarađivati na internetu, jeste li zainteresovani zarađivati novac online kao početnik? – glasila je poruka koju je neko poslao predstavljajući se kao ona, a ovu neprijatnu situaciju u kojoj se našla, pevačica je odmah podelila sa pratiocima.


Nadežda Biljić prevarena otkrila detalje situacije u kojoj se našla

– Dragi moji, na Tik-Toku imate lažne profile, a jedan od njih koristi moj identitet kako bi prevario ljude i profitirao! Ovakve stvari nemaju veze ni sa mnom ni sa Tomom, prijavite profil i ne nasedajte! – upozorila je Nadežda svoje pratioce na društvenim mrežama.

Uz poruku je podelila i fotografiju prepiske na kojoj se jasno vidi da je Nadežda Biljić prevarena i da je neko koristeći njeno ime i fotku kontaktirao ljude na društvenim mrežama i nudio im mogućnost onlajn zarade.

Nadežda Biljić prevarena

Budući da je ovome odmah želela da stane na put, ona se oglasila i obavestila ljude da ne nasedaju, a vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su Nadežda i Toma nedavno preuzeli zajednički rad i da Toma sada vodi brigu o karijeri svoje partnerke.

Nadežda je nedavno objavila i da od sada na nastupe ide samo sa svojim bendom, jer ne želi da učestvuje u skrnavljenju muzike, što je takođe izazvalo značajnu pažnju medija i javnosti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images/Nadezda Biljic Instagram

Još iz kategorije