Katarina Živković postala mama: Na svet donela preslatkog mališana, svi pričaju o imenu bebe

02.08.2024

10:57

By

Porodila se Katarina Živković

Instagram

Pevačica Katarina Živković iako je dugo na estradnoj sceni, o privatnom životu gotovo nikada ne govori, a otkako je obelodanila vest da je u drugom stanju konstantno je u fokusu medija.

Porodila se Katarina Živković i na svet donela zdravog dečaka

Javnost je bila znatiželjni da sazna svaki detalj njenog najlepšeg životnog perioda, od toga kako provodi trudničke dane, pa sve do pevačicinog izgleda koji se iz meseca u mesec menjao, a pevačica je samo povremeno delila fotke na Instagramu stavljajući svima do znanja da zaista uživa u blagoslovenom stanju.

Porodila se Katarina Živković

Vest koja je jutros obradovala prvenstveno članove njene porodice i prijatelje, a zatim i brojne fanove, jeste da porodila se Katarina Živković  i na svet donela mališana čije ime još uvek nije otkrila za javnost.

Porodila se Katarina Živković carskim rezom, sve je proteklo u savršenom redu

Prema pisanju medija, beba i ponosna mama koja se porodila carskim rezom, sjajno se osećaju i sve je proteklo u savršenom redu, a nama samo ostajemo da čestitamo roditeljima koji su danas zasigurno najsrećniji na svetu.

Podsećanja radi, Kaća je od javnosti do petog meseca krila da je u blagoslovenom stanju. Vest da je trudna, saopštila je u „Amidži šouu“, a nakon toga se povukla iz javnosti:



– Ovo je moje prvo i poslednje oglašavanje na ovu temu. Povlačim se u ilegalu. Strah da sve bude kako treba je veći od želje da se svima pohvalim – rekla je Kaća i dodala:

– Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Katarina Zivkovic Instagram

Još iz kategorije