Najlepši prizor koji ćete danas videti: Porodila se poznata manekenka, ovo je prva slika bebe

24.05.2024

11:26

By

Porodila se Jovana Švonja

Instagram

Porodila se Jovana Švonja, na svet donela zdravog dečaka

Predivne vesti, da se jedna od najlepših naših manekenki Jovana Švonja porodila upravo su stigle iz Italije, tačnije Rima.

Porodila se Jovana Švonja, fudbaleru Filipu Đorđeviću podarila treće dete

Supruga fudbalskog asa Filipa Đorđevića, bivšeg reprezentativca Srbije, po treći put je postala mama donevši na svet zdravog dečaka kojeg njihovo dvoje dece sa nestrpljenjem iščekuju da upoznaju.


Naime, Jovana i Filip već imaju dvoje dece, ćerkicu sina koji će dobiti najslađe pojačanje, a ponosna mama koja je inače dugo krila da je u blagoslovenom stanju, sada je na društvenim mrežama predivnim vestima obradovala armiju pratioca.

Da se porodila Jovana Švonja ona je objavila na Instagramu uz preslatku fotografiju bebe i to je sigurno najlepši prizor koji ćete danas ugledati.

– Dobrodošao, mališa – napisala je manekenka u opisu uz emotikon plavog srca.


Porodila se Jovana Švonja

Iako ovim putem nije otkrila mnogo, već samo ručice mališana čije ime još uvek nije poznato javnosti, fotografija je brzinom svetlosti sakupila mnoštvo predivnih reakcija, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Podesćanja radi, Jovana Švonja, sada Đorđević sa tri godine starijem Filipom započela je vezu u aprilu 2014. godine. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su stali na ludi kamen. U javnosti se dosta spekulisalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže, međutim oni se ne obaziru na zlurade komentare već uživaju u svojoj ljubavi koja je sada trostruko jača.

Porodila se Jovana Švonja

Inače, 2010. godine mediji su pisali da je manekenka pokušala  sebi da oduzme život skočivši sa mosta Duga u Novom Sadu, a razlog je bila svađa sa tadašnjim dečkom. Ona je to kasnije demantovala rekavši da je u pitanju nezgoda, a ne namerni postupak.

Takođe, kako je preneo „Blic“, ona  je 2012. godine na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da traumatičan događaj ostavi posledice.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije