Kakav obrt: Haris Džinović došao u rodni grad bivše supruge Meline, evo šta se sada desilo

28.07.2024

17:00

By

Odnos Harisa i Meline Džinović

ATA IMAGES

Haris

Odnos Harisa i Meline Džinović i dalje je glavna tema u svim medijima.

Pevač Haris Džinović sinoć je održao koncert u Bihaću, gde ga je slušalo na desetine hiljada ljudi.

Posle duže pauze, on se vratio svojim nastupima i oduševio mnogbrojnu publiku i fanove koji su sve vreme pevali zajedno s folkerom.

Odnos Harisa i Meline Džinović i dalje intrigira javnost

Podsetimo, Harisova bivša supruga Melina, rođena je baš u ovom gradu gde je živela i školovala se sve do tinejdžerskih dana.

Ona se potom preselila u Zagreb gde je nastavila sa školovanjem, a najveći procvat doživela je upravo u braku s Harisom kada je i osnovala svoj čuveni brend i postala poznata kreatorka.

Odnos Harisa i Meline Džinović

Haris i MelinaAta images


Takođe podsećanja radi, odnos Harisa i Meline Džinović komentarisao je i sam folk pevač:

– Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni čoveka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promene, ali uvek se može naći kompomis i to je promena – istakao je Haris i dodao:

Pročitajte i – Haris Džinović spreman za novu suprugu: Perem sam sudove, peglam odeću

– Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje dece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora – govorio je čuveni pevač za „K1“ i dodao da je Melina Džinović uz njega naučila da kuva:

– Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.

 

IZVOR: Starmagazin, 24sedam.rs

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije