Anastasija Ražnatović sve priznala: Ceca me je maltretirala

28.06.2024

19:15

By

Odnos Cece i Anastasije

ATA IMAGES

Anastasija Ražnatović

Odnos Cece i Anastasije nije uvek idealan. Naime,  Anastasija Ražnatović se pre nekoliko godina otisnula u muzičke vode, a njena svaka pesma postala je veliki hit. Međutim, da put do uspeha nije bio nimalo lak svojevremeno je priznala i sama pevačica, pa otkrila kakve joj je savete davala njena majka Svetlana Ceca Ražnatović na početku karijere.

Odnos Cece i Anastasije nije uvek idealan

Naime, Anastasija je prilikom gostovanja u jednoj emisiji objasnila da joj je Ceca davala mnogobrojne savete i da ju je više puta vraćala u studio što je mladu pevačicu izluđivalo, te to samo govori da odnos Cece i Anastasije nije uvek harmoničan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: ‘Ovako, ovako, nije dobro, ponovo’. I znam koliko to nervira, ja to radim za tvoje dobro – govorila joj je Ceca, a sve to prepričala je u jednoj emisiji njena ćerka Anastasija Ražnatović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Pročitajte i – Svako svojim putem – Anastasija Ražnatović spakovala kofere, Gudelj ponovo sam

Podsetimo, Anastasija Ražnatović venčala se i pred matičarem pre nekoliko nedelja. Ona je u svojoj porodičnoj vili na Dedinju izgovorila sudbonosno da Nemanji Gudelju kojem se prošle godine pred Bogom zaklela na večnu ljubav.

Inače, Gudelj i Anastasija venčanje su obavili strogo u krugu porodice, a što se velike svadbe i veselja tiče, još se niko od njih dvoje nije izjasnio. Ceca je jednom prilikom otkrila da za sada ništa nije u planu. I mada se u medijima spekulisalo da će se velika ceremonija obaviti u Španiji, opštinsko venčanje upriličeno je u Cecinoj vili na Dedinju.

Odnos Cece i Anastasije ume da bude i buran ponekad

Ona više ne peva i ne nastupa jer se preselila kod supruga u Sevilju. Nije pritom naglašavala da li će se vraćati muzici, ali je objasnila da joj najviše nedostaje porodica od kada ne živi u Beogradu, kao i da je odnos Cece i Anastasije inače savršen, ali da i te kako i njih dve umeju da se posvađaju.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije