Pukla bruka! Komšije Dragane Mirković neće više da ćute: Evo šta meštani Kasidola kažu o razvodu pevačice

26.07.2024

21:00

By

Komšije Dragane Mirković

Pre nekoliko meseci kao bomba je odjeknula vest da su pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić odlučili da stave tačku na više od dve decenije dug brak.

Komšije Dragane Mirković imale su šta da kažu o njenom razvodu

Budući da su važili za jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova naše javne scene, vest o krahu braka sve je ostavila u šoku, a na istu nisu ostale imune ni komšije Dragane Mirković iz njenog rodnog Kasidola, koje su se ovim povodom oglasile za medije.

Komšije Dragane Mirković

– Možda je dolazila Dragana u poslednje vreme, ali je ja u poslednje dve, tri godine nisam videla. Tu su ostali njeni roditelji, oni sami žive u toj kući. Kakvi su? Pa, šta bih rekla… Ne znam. Okej su, ali su malo ograničeni. Ne znam kako bih drugačije rekla.

– Dolaze svaki dan u prodavnicu, kupuju šta im treba… Ovo je malo mesto i sve se zna, ali razvod nas je sve šokirao. To niko nije očekivao – rekla je jedna komšinica, a nadovezala se i druga.

Komšije Dragane Mirković takođe su iznenađene vešću da se nakon više od dvadeset godina pevačica rastaje od supruga

– Znam Jelicu i Predraga, komšije smo. Pročitali smo u medijima da se Dragana razvodi, ali njih dvoje to ne žele da komentarišu. Nikad se nisu javno eksponirali. Nikome nije lepo da čuje da se neko razvodi, pa tako ni za njih. Mi znamo Draganu od malena, tako da ovo nisu vesti koje bismo hteli da čujemo. Narod po malim mestima za to kaže da je pukla bruka, šta da vam kažem.


Komšije Dragane Mirković

Youtube PrintscreenYoutube Printscreen

Podsećenja radi, Dragana se povodom razvoda oglasila na svom Instagramu i sve obrazložila u opširnom saopštenju.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Komšije Dragane Mirković

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – glasilo je Draganino saopštenje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/YouTubePrintscreen/Instagram

Još iz kategorije