Bahato! Dara Bubamara u Crnoj Gori uživa za sve pare: Ovako se ne ponašaju ni holivudske zvezde

26.07.2024

09:40

By

Fotografije Dare Bubamare

Antonio Ahel/ATAImages

Zbog zakazanih i unapred rasprodatih nastupa, pevačica Dara Bubamara stigla je na crnogorsko primorje, a kako je veoma aktivna na svom Instagramu, o tome je odmah obavestila pratioce.

Fotografije Dare Bubamare izazvale pravu buru na Instagramu

Naime, snimci i fotografije Dare Bubamare nastali u luks apartmanu gde odseda tokom boravka u Crnoj Gori, postali su među najkomentarisanijim temama, a u fokusu je svakako cena, koju je za ovaj luksuz platila.

 

Poznato da voli da uživa u svakom trenutku i da ne štedi da sebi udovolji na svaki način…

Fotografije Dare Bubamare


…pevačica ni za smeštaj na moru nije štedela, te je izdvojila čitavo malo bogatstvo.

Fotografije Dare Bubamare

Imajući u vidu brojne nastupe, te da joj je posle svakog neophodan kvalitetan odmor, ona noć u ovom prestižnom hotelu, kako mediji prenose, plaća negde oko 1000 evra.

Fotografije Dare Bubamare među najkomentarisanijim su temama na društvenim mrežama

Svoje pratioce je počastila prelepim prizorima, a fotografije Dare Bubamare na kojima se vidi predivan pogled sa bazena koji je tik uz more sa usidrenim jahtama, na trenutak su bacile u senku njenu atraktivnu figuru, kojom se na Instagramu gotovo svakodnevno pohvali.

Podsećanja radi, Dara Bubamara ne libi se da pokaže bogatstvo u kojem uživa i često ističe da je na sebe ponosna, jer je sve što ima poštenim radom stvorila, međutim iako danas uživa u čistom luksuzu, nekad je situacija bila potpuno drugačija.

Kako je u više navrata govorila, ona je prošla put “od trnja do zvezda“, a njena majka je čak morala i da pozajmljuje novac kako bi joj omogućila da ispuni svoje snove.

– Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju.

-Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: „Nemamo para, ne možeš da pevaš“, nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo – priznala je pevačica u Grandovoj emisiji „Iz profila“

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Dara Bubamara Instagram

Još iz kategorije