Dara se danas kupa u luksuzu, a majka joj je grcala u dugovima: Ovo je istina o životu pevačice

13.06.2024

20:15

By

Detinjstvo Dare Bubamare

B, VUKOVIĆ

Pevačica Dara Bubamara danas nema finansijskih problema. Radi non-stop i ulaže u nekretnine, ali nije uvek bilo tako. Naime, detinjstvo Dare Bubamare, pre nego što je i sanjala da će imati karijeru velike folk zvezde, nije bilo uopšte lako o čemu je sama pevačica govorila u svojoj životnoj ispovesti za medije.

Detinjstvo Dare Bubamare nije bilo nimalo lako pre njene karijere

Kako je sama pevačica istakla kad god je evocirala uspomene, detinjstvo Dare Bubamare bilo je veselo i srećno, ali se Dara odlično seća koliko su se mučili njeni roditelji, posebno njena mama koja se zadužila kako bi Dara startovala sa karijerom, tada i dalje devojčica.

Detinjstvo Dare Bubamare

Dara BubamaraBojan Vuković

Dok je trajalo još uvek detinjstvo Dare Bubamare, majka popularne pevačice morala je da pozajmljuje novac kako bi Daru slali u Beograd na audicije jer su podržavali njenu želju da se bavi muzikom verujući da će postati uspešna, što se i desilo, pa sada ulaže u nekretnine i svako malo Dara se pohvali novim stanom.

Pročitajte i – Bezobrazno skupa stvar – Dara Bubamara od 20 godina mlađeg dečka dobila poklon

Svojevremeno, u svojoj životnoj ispovesti, Dara je ispričala da se njena mama mučila da joj sašije kostime i haljine za nastupe.

– Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona – ispričala je Dara svojevremeno za „Grand“.


Detinjstvo Dare Bubamare obeležilo je siromaštvo njenih roditelja

Dara je naglasila i da njene roditelje finansijska kriza nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoje snove i postane popularna pevačica:

– Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: „Nemamo para, ne možeš da pevaš“, nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo – istakla je ona, pa se danas trudi da sin Dare Bubamare ne oskudeva ni u čemu.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije