Stvoreno za mir i odmor sa porodicom: Zavirite u u Cecin apartman na Kopaoniku

27.12.2023

17:00

By

Bivši dečko Cece Ražnatović

Bojan Vuković

Ceca

Cecin apartman na Kopaoniku je san snova

Pevačica Ceca Ražnatović je vlasnica brojnih luksuznih nekretnina. Poznato je da poseduje vilu na Kipru u kojoj najviše vremena provodi tokom letnjih meseci.

Cecin apartman na Kopaoniku je savršeno sređen

Međutim, kada dođu hladniji dani, pevačica sa svojom porodicom obožava da ide na Kopaonik.  Ona se uvek trudi da kako za sebe, tako i za svoje zaposlene, kada odu na put, izabere najbolji smeštaj u tom mestu gde nastupa, kako bi se svi osećali prijatno.

Cecin apartman na Kopaoniku

Ražnatovićeva je ranije na Kopaoniku odsedala u luksuznim hotelima i apartmanima, a kako bi imala potpuni komfor, pevačica je odlučila da pazari nekretninu u ovoj zimskoj bajci.

Svetlana je dugo imala u planu da sebi i najbližima obezbedi apartman na Kopu, a uoči nastupa 1. januara sledeće godine, uživaće u toplini svog doma na popularnoj turističkoj lokaciji, koji je nedavno kupila.

Pročitajte: Poseban dan u domu Ražnatovića- Anastasija i Ceca se emotivnom porukom obratile Veljku

Cecin apartman na Kopaoniku


Može videti kako izgleda plan jedne od luksuznih zgrada gde je Svetlana kupila svoj kutak. Sigurno da će joj sadašnja organizacija još bolje funkcionisati, jer neće morati da brine za smeštaj na lokaciji koju često posećuje.

Cecin apartman na Kopaoniku

U istoj zgradi je jedne godine na zimovanju bio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

– U istom smeštaju Ceca poseduje dva apartmana na samom vrhu. Novak je boravio odmah ispod nje. Ne verujem da su se sreli, jer Ceca ovih dana nije dolazila na Kopaonik. Najčešće ovde viđamo Veljka – rekao je izvor jednom prilikom.

SLIKE: Ata images, Printscreen

Još iz kategorije