Tamara i Petar Benčina svili su porodično gnezdo u prelepom delu Beograda: Pogled sa balkona oduzima dah

24.07.2024

11:26

By

Instagram

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine nedavno je postao bogatiji za još jednog člana, preslatkog mališana Borisa čijem dolasku su se posebno obradovali seka Staša i brat Lazar.

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine odiše pravom porodičnom atmosferom

Kada su pre 9 meseci saznali da je Tamara ponovo trudna, te da će u njihov dom stići pojačanje, njen suprug glumac Petar i ona, odlučili su da potraže prostraniju  komforniju nekretninu, a sreća ih je u tom trenutku pogledala, te su ubrzo našli baš ono što su želeli.

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine oni su želeli da urede baš po svojoj želji i meri pre nego što stigne beba, u čemu su i uspeli, te kada je lepa glumica sa mališanom napustila porodilište, stigla je u potpuno namešten i savršeno uređen kutak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Bencina (@petarbencina)

Kako izgleda dom, sada petočlane porodice, imali smo prilike da saznamo putem Instaram uspešnog glumca koji nije odoleo da sa svetom ne podeli idiličnu i harmoničnu atmosferu iz njihovog doma.

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine


Tada smo se i uverili da je jedan od najlepših delova njihovog stana prostrana terasa, koja dovoljno mesta ima i za uživanje i igru mališana.

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine uređen je sa puno ukusa i stila

Balkon sa kog se pruža pogled na ceo grad, reklo bi se da je kvadrature nečijeg celog stana, a ništa manje dah ne oduzima ni unutrašnjost stana, koji su supružnici uredili u minimalističkom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Bencina (@petarbencina)

U njihovoj oazi mira dominiraju pastelne boje i sve je pod konac sređeno, skockano, ali i podređeno mališanima.

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine

Tamara Dragicevic Instagram

Inače, supružnici sa decom donedavno su živeli u manjoj nekretnini koja je bila u blizini škole i vrtića u koje idu Staša i Lazar, a kako nisu želeli previse da se udaljavaju od lokacije koja im odgovara, i novi dom Tamare i Petra Benčine takođe se nalazi na Vračaru.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Tamara Dragicevic Instagram/Petar Bencina Instagram

Još iz kategorije