Tamara Dragičević napustila porodilište: Evo kako se muž Petar prema njoj ponaša samo dva dana nakon porođaja

09.07.2024

11:40

By

Tamara Dragičević napustila porodilište

Ata images

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina pre dva dana podelili su najlepše vesti, da je na svet stigao mališan, kom su ponosni roditelji dali ime Boris, što označava ratnika, a smatra se i kraćim oblikom imena Borislav.

Tamara Dragičević napustila porodolište dva dana nakon što je na svet donela sina

To je treće dete poznatog para koji se sada putem društvenih mrežama oglasio i obavestio javnost da je prelepa glumica napustila porodilište i sa novorođenčetom stigla u svoj dom.

Nakon što je Tamara Dragičević napustila porodilište, njen suprug je drži kao malo vode na dlanu i u svemu udovoljava trostrukoj mami koja inače izgleda sjajno.

Tamara Dragičević napustila porodolište

U to smo se uverili putem Petrovog Instagrama gde je objavio pravu porodičnu idilu. Naime, Velika porodica uživala je na balkonu svog doma i dok su se deca igrala i uživala, par je ispijao kaficu i pravio planove za budućnost.

Tamara Dragičević napustila porodolište pa uživa u dragocenim trenucima sa svojom porodicom

Nije moglo proći nezapaženo da iako je Tamara Dragičević napustila porodilište samo dva dana nakon što se porodila, blista i da ne deluje nimalo iscrpljeno, kako to inače ume da bude slučaj sa novopečenim mamama.


Tamara Dragičević napustila porodolište

Podssećanja radi, Tamara je na porođaj otišla pravo iz noćnog izlaska, a sve je prošlo bez problema.

– Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do ‘Dragiše Mišovića’… Ti si neverovatna“, napisao je on, a Tamara je sutradan objavila snimak supruga koji joj je mahao sa parkinga bolnice, dok ga je ona sa sinom pozdravljala sa prozora.

Tamara Dragičević napustila porodolište

Glumački par je prethodno dobio dvoje dece, ćerku Stašu i sina Lazara, a glumica je jednom prilikom ovako pričala o roditeljstvu:

Pročitajte i – Kriza u braku – Trudna Tamara Dragičević progovorila o problemima sa Benčinom

– Kad čujem pitanje „Da li mi Petar pomaže“, odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: „Bože, kako pomaže?“, ne pomaže on meni, to su i njegova deca.

– Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: „Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu“. Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: „Stvarno dođe ponekad i obiđe nas“ – rekla je Tamara tada za „Novu“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Petar Bencina Instagram

Još iz kategorije