Nije uvek imala sve: Jelena Karleuša danas živi bajku, a evo u kakvom stanu je provela detinjstvo FOTO

10.07.2024

17:00

By

Recept Jelene Karleuše

Stan Jelene Karleuše bio je veoma skroman

Dom Jelene Karleuše u kojem živi sa ćerkama i suprugom Duškom Tošićem vredan je nekoliko miliona evra, odiše luksuzom i smešten je u najelitnijem delu grada. Međutim, pre nego što se pojavila na javnoj sceni pevačica je živela u malom stanu na Novom Beogradu, a njeno odrastanje, kako je sama istakla, nije bilo nimalo lako.

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu – izjavila je Jelena pre nekoliko godina.

Stan Jelene Karleuše ovako je izgledao

Iako je njena majka Divna Karleuša uživala u statusu omiljene voditeljke i bila cenjena u svom poslu, njen stil života nije se razlikovao od onog koji su sebi mogle da priušte prosečne beogradske porodice.

Pročitajte: Deca me krive za sve – Jelena Karleuša progovorila o razvodu, Duškovu reakciju svi čekaju

stan jelene karleuše

Kako je izgledao Divnin i Jelenin stan na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom „Muzičke kutije“ posetila dom mlade pevačice. Ona je za tu priliku pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa je pripremila piletinu i povrće.


Pročitajte: Potres u porodici Duška i Jelene – Karleuša izgubila bebu, stres je učinio svoje

stan jelene karleuše

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

Pročitajte: Zvao me je i pretio – Karleuša otkrila nove detalje o braku sa Duškom, Tošićevu reakciju svi čekaju

stan jelene karleuše

U godinama koje su usledile Jelena je stigla do vrha estrade, počela je odlično da zarađuje, pa je i njen stil života postao raskošniji. Ipak, kao što rekosmo na početku, nikada nije zaboravila odakle je krenula i kako je živela.

SLIKE: Bojan Vuković, Youtube printscreen

Još iz kategorije