Dosta je bilo prećutkivanja! Toni Bijelić otkrio šta zaista misli o majci svoje dece: Čeka se Draganina reakcija

30.05.2024

12:40

By

Komšije Dragane Mirković

ATA IMAGES

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića usledio je nakon dve decenije ljubavi

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića mnoge je šokirao, i nema ko se nije zapitao kako to da se ljubav koju su dve decenije negovali i iz koje imaju dvoje dece, u trenu ugasi.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića pod lupom je javnosti i svi bi da saznaju detalje

Par koji je mnogima služio za primer odlučio je da puteve razdvoji, a spekulacije o razlozima kraha ne prestaju da se nižu.

Razvod Dragane MIrković

Osim zvaničnog saopštenja na svojoj Instagram stranici kojom se obratila fanovima i potvrdila da se razvodi, Dragana je odlučila da na ovu temu više ne govori iz poštovanja prema svojoj deci i njihovom ocu sa kojim je, kako kaže, mnogo lepih godina provela.

Pročitajte i – Svi gledaju i krste se! Toni Bijelić ne prestaje sa provokacijama – Objavio fotku… Moja jedina devojka

Sa druge strane, pak, Toni Bijelić za kojeg se priča da je bio neveran, aktivniji je nego ikad na ovoj društvenoj mreži, a njegove interesantne objave tumače se na razne načine, od kojih mnoge i kao direktna provokacija pevačice.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića


I najnoviji post koji je osvanuo na njegovom Instagramu privukao je izuzetnu pažnju, a citat koji je Toni iskoristio kako bi iskazao svoja osećanja, mnoge je naveo da pomisle da je upućen upravo Dragani.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića

– Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe vas više neće zanimati – poručio je biznismen i zapanjio pratioce.

Da li će Draganina reakcija uslediti nakon niza Tonijevih objava koje smo u prilici da vidimo putem društvenih mreža ili će kao i do sada ona radije da ćuti, pokazaće vreme koje je pred nama.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića

Dragana MirkovićAntonio Ahel/ATAImages.

Podsećanja radi, pevačica je ovim rečima obavestila javnost da je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića neminovan:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković konačno progovorio i jasno mu poručio – Videćeš me samo u crkvi…

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina – navela je pevačica u saopštenju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije