Zlata Petrović nije sigurna ko joj je otac: Pevačica moli Boga da sazna pravu istinu

19.05.2024

12:00

By

Pevačica Zlata Petrović

Ata images

Zlata Petrović

Život Zlate Petrović nije bio lak

Život Zlate Petrović dramatičan je od rođenja. Kako i sama pevačica priznaje, od kada zna za sebe morala je da se muči, međutim, to što je bila siromašna nimalo joj ne smeta, niti se toga stidi. Jedino za čim Zlata Petrović žali jeste da sa sigurnošću sazna ko joj je biološki otac.

Život Zlate Petrović dramatičan je od kada se rodila u selu nadomak Obrenovca

Jednom prilikom, pevačica je medijima do detalja ispričala ispovest Zlate Petrović i kroz suze opisala sve trenutke koje pamti od kada zna za sebe, kako one lepe, tako i bolne. Kako je tada objasnila, život Zlate Petrović obeležile su i lepe i ružne situacije, ali od svega pevačici najteže pada to što do dana današnjeg nije sa sigurnošću saznala ko joj je biološki otac.

Život Zlate Petrović

Zlata PetrovićBojan Vuković

– Svog oca sam upoznala tek u 20. godini. Nikada do dana današnjeg nisam saznala da li je to stvarno moj biološki otac. Prosto jer to nisam proverila putem DNK analize. Međutim, kako mi je majka rekla, to je on i ja joj veruje, ipak nisam ni htela, a nisam imala ni pravo da se mešam u njihov život i njihovu sudbinu, nije njima bilo lako u to vreme, bili su uvek u nekom problemu – ispričala je ona na temu život Zlate Petrović.

Pročitajte i – Ne može da se oporavi – Zlata Petrović u depresiji i na lekovima zbog velike tragedije

Zlata danas živi u miru i harmoniji, ali kako je još objasnila, nije uvek bilo tako. Naprotiv, od kada zna za sebe pevačica je morala da se bori i radi. Zbog toga danas i ume da ceni svaki dinar i nikada se ne bahati.

Pročitajte i – Dom Zlate Petrović zavijen u crno – Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

Sa samo 16 godina rešila je da se posveti pevanju i karijeri, ali tada nije ni slutila da je čeka popularnost i slava. Počela je na seoskim vašarima i veseljima, a onda su počeli da se nižu hitovi. Zlata je i danas najtraženija pevačica na romskim veseljima, a izgleda savršeno, kao da je tek zagazila u četrdesete, pa joj mnogi zavide na lepoti.


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije