Ne može da se oporavi: Zlata Petrović u depresiji i na lekovima zbog velike tragedije

17.03.2024

18:00

By

Zlata Petrović u depresiji

Zlata Petrović u depresiji zbog bratove smrti

Zlata Petrović nedavno je sahranila rođenog brata Đorđa Đorđevića koji je preminuo nakon što je imao zdravstveni problem sa jetrom.

Njemu je pre mesec dana pozlilo i Zlata je sa njim hitno otišla u bolnicu, ali je nakon dve nedelje on preminuo što je pevačicu dotuklo.

Zlata Petrović u depresiji zbog bratove smrti, ne može da se oporavi

Kako saznajemo, Zlata je sve vreme bila uz svog brata i jako je teško podnela njegovu smrt.-Zlata je teško podnela njegovu smrt. Bila je vezana za njega i bili su jako bliski.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

Pokušala je da mu pomogne na sve načine, od kada mu je pozlilo ona se od njega nije odvajala. Kada su joj javili da se nije izborio i da je nažalost preminuo baš je bila tužna.

Zlata Petrović u depresiji

– Plakala je i stalno ga dozivala. Oporavlja se, deca i unučići su sa njom, gledaju da joj olakšaju koliko je moguće. Nije lako, rođeni brat, njena krv, treba vremena da nauči da živi sa tim bolom. Ona je generalno jaka žena, ali je od krivi i mesa, ne može da se ponaša kao da se baš ništa nije desilo.


Zlata Petrović u depresiji

– Bila je na lekovima za smirenje i sad ih popije kada se oseća loše. Pala je u neku, ajde da tako nazovemo, blagu depresiju. Izvući će se Zlajka, ali kao što rekoh potrebno je vreme.

Pročitajte: Zlata Petrović prošla kroz agoniju zbog sina- Pevačica konačno progovorila o SKANDALU u porodici!

– Nedostaje joj, preispituje se kao i svako u toj situaciji, da li je mogla da mu pomogne, na koji način, ali stvarno ko je blizak sa njom zna da je sve učinila što je bilo do nje- kaže pevačicina drugarica.

Još iz kategorije