Porodična drama: Zlata strahuje za bezbednost sina, zamerio se opasnim ljudima

12.03.2023

13:00

By

sin zlate petrović

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan, oglasio se nakon održanog finala “Pesme za Evroviziju” i najstrašnije izvređao pojedine učesnike, nazivajući ih pogrdnim rečima. Pošto je sve to otišlo predaleko, sada je i njegova majka Zlata počela da dobija preteće poruke koje su je baš uplašile.

Sin Zlate Petrović dobija preteće poruke

– Nažalost, postao je trend biti gej. Nemam ništa protiv ljudi koji su se rodili sa pogrešnim hormonima, ali imam protiv bolesnika koji se ugledaju na svetski trend i postanu u glavi suprotan pol – napisao je Jovan na društvenim mrežama.

Pročitajte: Zlata Petrović prošla kroz agoniju zbog sina – Pevačica konačno progovorila o SKANDALU u porodici

sin zlate petrović

Kako saznajemo, sin Zlate Petrović upustio se u javnu raspravu na pomenutoj društvenoj mreži, a stvar se toliko otrgla kontroli da je njegova majka počela da dobija preteće poruke.

– Jovan je preterao sa prozivkama i napravio je ozbiljan haos. Zlati je pre dva dana stigla poruka da sina veže za radijator jer će ga s*lovati u mraku. Žena je uplašena i ne zna ko je ozbiljan, a ko piše tek onako. Jovana je dobro izribala, svašta mu je rekla. Zvala je Peju koji je probao da je umiri i rekao joj da će on da se pozabavi Jovanom i da ne brine jer će neko vreme on da ga vozi i dovozi, neće dozvoliti da ide sam bilo gde – kaže izvor blizak Zlati za Star.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije