Anastasija se javno obratila Gudelju: Sada je sve jasno o njihovom braku

15.05.2024

12:00

By

Anastasija Ražnatović mlađa od supruga

Dragan Gajić

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja jača je nego ikad

Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa svojim suprugom, fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom sa kojim je porodično gnezdo svila u Španiji, a na društvenim mrežama ona neretko objavljuje njihove zajedničke trenutke, pokazujući celom svetu Koliko je njihova ljubav jaka.

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanja Gudelje mnogima može poslužiti kao primer

Zaljubljeni par uspešno je odoleo svim izazovima kroz koje su prolazili za dve godine veze, a da su kako dobre tako i loše stvari samo dodatno zbližile i njihov odnos učvrstile jasno je nakon što je ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja krunisana brakom.

ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Kako je svima poznato, treći unuk Cece Ražnatović juče je došao na svet, Veljko i njegova supruga Bogdana odlučili su da mu daju ime Isaija. Ponosna tetka Tasa doputovala je u Beograd da bi u najlepšim trenucima bila uz svoje najmilije, dok fudbaler zbog profesionalnih obaveza nije bio u mogućnosti da sa njom krene.

Pročitajte i – Ispunila se Cecina najveća želja – Ogromna radost u domu Anatasije i Gudelja, čestitke ne prestaju

Emotivnim video snimkom koji je Cecina naslednica sa gala proslave iz porodične vile na Dedinju sinoć podelila na svom Instagram nalogu, govori da joj i kratka razdvojenost od supruga teško pada, te da je jubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja zaista neizmerna i da je jača iz dana u dan.

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Anastasija RažnatovićInstagram


– Zbog tebe živim, zbog tebe živim, ja tebe volim i znaj da umirem. Bez tebe ne postojim, tvoj mi osmeh i ta oka dva kad pogledam u duši nemir stvaraju, tada znam da sve što nisam ja dodiri tvoji meni krila daruju.  Zbog tebe živim, ja tebe volim i znaj da umirem. Bez tebe ne postojim, s tobom meni java je k’o san iz koga ja ne želim da se probudim. Sati s tobom nebitna su stvar, ti lavirint u kome ja se izgubim – glasili su stihovi koje je Anastasija posvetila svom dragom i tagovala ga na objavi.

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Anastasija RažnatovićInstagram

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a Svetlana Ceca Ražnatović novinarima je otkrila je kako je njena snajka podnela porođaj.
– Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala – rekla je folk diva vidno uzbuđena i srećna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić/Instagram

Još iz kategorije