Ispunila se Cecina najveća želja: Ogromna radost u domu Anatasije i Gudelja, čestitke ne prestaju

25.12.2023

11:00

By

Vila Anastasije i Nemanje Gudelja

Instagram

Gudelj i Anastasija

Ljubav Anastasije i Gudelja raznežila pratioce na društvenim mrežama

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj ne kriju koliko su zaljubljeni. Njih dvoje svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije na društvene mreže, a s vremena na vreme fudbaler iznenadi svoju dragu.

Ljubav Anastasije i Gudelja

Ljubav Anastasije i Gudelja je evidentna

Tako je bilo i ovog puta. Naime, nakon nekoliko dana sa porodicom u vili na Dedinju gdu su svi zajedno proslavili Svetog Nikolu, Anastasija je morala brzo da se pakuje i putuje dalje. Ona se nije vratila u Sevilju gde inače živi sa suprugom, već je iz Srbije produžila u Dubai gde je čekao suprug Nemanja.

Osim namere da se odmore i ugode jedno drugom, Gudelj nije preskočio romantične detalje po kojima je postao prepoznatljiv. Baloni, srca, slike sa motivima ljubavi…

Pevačica je objavila na Instagramu iznenađenje koje ih je sačekalo u hotelu – puno balona u crvenoj boji, latice ruža po krevetu, kao i njihove najromantičnije slike.

Ljubav Anastasije i Gudelja


Da li obeležavaju neku godišnjicu ili pak neke druge lepe vesti, nisu precizirali, ali im je Ceca poželela da što pre dobiju bebu.

Podsetimo, Anastasija je prošle godine izgubila bebu u 4. mesecu i to je jako potreslu i nju, ali i sve njene voljene. Ipak nadamo se da će Nova godina da joj donese radost, i da će se ostvariti u ulozi majke.

Nedavno je i Ceca u medijima pričala o svojim novogodišnjim željama.

Pročitajte: Ceca otkrila nepoznate detalje o Dinu Merlinu- Možda je on zaboravio, ali ja nisam

Ljubav Anastasije i Gudelja

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) – poručila je nasmejana pevačica.

SLIKE: Instagram, Ata images,

Još iz kategorije