Ne zna šta ga čeka, Mionina majka tuži Ša: Platiće za sve

18.02.2024

14:00

By

Reper Nenad Aleksić Ša u agoniji

YouTube/Printskrin

Miona i Ša

Mionina majka tuži Ša

Miona Jovanović nije okončala vezu sa Ša iako su joj njeni roditelji jasno stavili do znanja da je ne podržavaju.

Mionina majka tuži Ša svi čekaju njegovu reakciju

Međutim, reper često ima ispade ljubomore zbog čega nastaju žestoke svađe. Mionina mama Danijela je očajna i kako saznajemo u planu joj je da tuži Ša zbog maltretiranja njene ćerke i klevetu jer joj je spominjao porodicu.

Mionina majka tuži Ša
-Mionini roditelji su očajni, kada kažem očajni mislim da je i to blaga reč. Stvarno ne mogu da veruju šta ih je snašlo, prestali su i da prate rijaliti jer im je mučno da gledaju kako Ša maltretira psihički Mionu. Njena mama danima plače, ne zna šta da radi, nije joj jasno zašto Miona sve to trpi i toleriše, to nije ona, ona je neko ko je jako borben i neko ko ne voli te toksične odnose.

Pročitajte: Jeziva istina- Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

– Danijela se čak raspitivala kod advokata da li može da tuži Ša jer psihički maltretira njeno dete. Više ne znaju na koji način da joj pomognu, vezane su im ruke sve dok je ona tamo. Ako se oni pitaju, oni su za to da za nju ne glasa niko i da je izbace što pre, jer tako mogu da je sklone od Ša. Koliko sam shvatila, njena mama će da podnese tužbu, pominjao je neke ljude, pominjao je Mioni u svađi i porodicu i tužiće ga za klevetu. Ma, verujte mi, hvataju se za najmanju sitnicu samo da je sklone od njega.

Mionina majka tuži Ša

– Nikada neće dozvoliti da se ta veza napolju nastavi. Mislim da je Miona svega toga svesna i da ona zna da oni napolju neće biti skupa. Zna i Ša, zato on ima te nenormalne ispade. Čoveku treba psihijatar, to kako se on ponaša, koliko godina ima, to nije normalno. Mioni se, što njena majka kaže, lice izobličilo, toliko se na njoj odražava to nezadovoljstvo.


– Ja kažem, sama je kriva, okej zatvoren prostor, ali prosto mu kažeš da on nije za tebe, da ti se ne obraća i ćao. Ona je mlada, on hoće nju da zarobi, da je smesti u kavez i da niko u nju ne gleda, da ona nikog ne gleda. Haos! Njeni će da polude dok ne izađe- kaže nam Mionina drugarica.

Još iz kategorije