Šta uradi, crna ženo? Severina se ošišala do glave, javnost u neverici FOTO

19.03.2023

16:00

By

severinin dom

Severinina kosa pokrenula lavinu komentara

Severini Vučković godine ništa ne mogu. Naime, pevačica je iz dana u dan sve lepša i lepša, a sve to zahvaljujući dobroj genetici, ali i nezi koju svakodnevno pruža sebi. Budući da pažljivo vodi računa kada je izgled u pitanju i da godinama neguje dobro poznati imidž, mnoge je iznenadila fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj je Severinina kosa došla do izražaja.

Severinina kosa nije ista

Naime, na društvenoj mreži „Instagram“ isplivala je fotografija sa početka pevačicine karijere. Ipak, najvežu pažnju javnosti privukla je Severinina kosa koja se potpuno razlikuje od frizure na koju smo navikli i koju pevačica godinama nosi.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Severinino srce ponovo zaigralo, emotivno je poručila: Sve što imam si ti…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Kratka kosa koja je tada bila popularna svedoči da je Seve uvek bila u korak sa trendovima, a široki osmeh koji je na slici krasi i danas je njen zaštitni znak.

Severinina kosa naišla je mahom na pohvalne komentare, a korisnici pomenute društvene mreže smatraju da bi ova frizura bila pun pogodak, te su u komentarima posavetovali pevačicu da se osmeli i ošiša bujnu kosu na paž. Da li će ona to i učiniti, ostaje nam da vidimo…

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije