Niš na nogama, veliko slavlje porodice Kulić: Posle svega što se dešavalo Marija ipak najsrećnija FOTO

28.01.2024

19:00

By

Marko Đedović ratuje sa Kulićima

B. VUKOVIĆ

Marija i Miljana Kulić

Marija Kulić proslavila rođendan

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić proslavila je rođendan u krugu svoje porodice u jednom restoranu u Nišu a koliko je bila srećna i zadovoljna nije mogla, a nije bilo ni potrebe da sakrije nijednog trenutka.

Marija Kulić proslavila rođendan u restoranu u Nišu

Kako se može videti na društvenim mrežama u prelepoj atmosferi je Marija Kulić prolsavila rođendan sa svojom porodicom koja je odolela svim iskušenjima i svim preprekama koje su pred njima od kada su kročili u rijaliti.

Mariji su društvo pravili njen suprug Siniša kao i ćerke, ali tu je bio i najvažniji član porodice, maleni Željko.

Marija Kulić proslavila rođendan

S obzirom na to da je Miljana diskvalifikovana iz Elite, zbog fizičkog napada na Bebicu, i ona je prisustvovala maminom rođendanu.

Marija je ovom prilikom prolsavila 49. rođendan, kako je objavila njena ćerka na mrežama.


Za ovu priliku svi su bili doterani maksimalno, Marija kao slavljenica je bila sređena od glave do pete, dok je Miljana imala crni bodi koji je jasno otkrio njenu figuru jer je preko njega imala samo mrežastu majicu.

PROČITAJTE I: Sramota: Miljana Kulić u uživo programu podigla haljinu i zgrozila – Ovo je majka maloletnog deteta FOTO

Inače, podsetimo, zbog Miljaninih ispada Marija je bila besna na svoju ćerku te je javno na društvenim mrežama pisala loše stvari o Miljani, ali izgleda da su se stvari stišale i da su izgledale sve nesporazume koji su se dešavali tokom Miljaninog učešća u rijalitiju.

Marija Kulić proslavila rođendan

Inače, Miljana je pre dva dana najavila i svoj povratak u Elitu kada je u jednom klubu u Nišu uzela mikrofon u ruke kako bi zapevala kad je izgvorila:

– A uskoro u Eliti, vraćam se za 7 dana.

Marija Kulić proslavila rođendan

Produkcija se ovim povodom nije oglašavala, ali nema sumnje da je moguće da se Miljana vrati u rijaliti jer joj ovo ne bi bio prvi put da je isti napustila i da se posle samo nekoliko dna ponovo vratila.

Ono što je svakao zanimljivo što od Zole nema ni traga ni glasa, iako je Miljana po napuštanju Elite prvo njega pozvala.

Još iz kategorije