Uroš krije veliku tajnu: Majka može da strada, boji se najgoreg

04.02.2024

12:02

By

Tajna Uroša Stanića

Antonio Ahel/ATAImages

Tajna Uroša Stanića izazvala lavinu komentara

Uroš Stanić nedavno se rasplakao jer je saznao da ga majka podržava i da će ga nakon rijalitija sačekati, a kako nam otkriva njegova drugarica, on je mnogo u strahu zbog svog oca.

Tajna Uroša Stanića ne prestaje da se komentariše

Naime, Uroš se boji da njegova mama nema probleme sa ocem, pa kada je ulazio u Elitu sa njom se dogovorio da se ona drži po strani i da se pravi da on za nju ne postoji kako ne bi imala nekih nevolja.

Tajna Uroša Stanića

-Uroš je kao siroče, meni je njega mnogo žao jer on nema lošu dušu. Kada je ulazio u rijaliti, rekao je mami da ne očekuje njenu podršku i da je bolje da se drži po strani kako sa ocem ne bi imala problem. Njegov tata i on nemaju nikakav odnos, Uroš mi je pričao da on njega vređa na najstrašniji način i da mu je rekao da bolje da nema dete nego što ima njega. On mnogo pati i zato se vezao za Janjuša, u njemu stvarno vidi očinsku figuru.

Pročitajte: Janjuš izdao Uroša, Stanić u lošem stanju-Nisam ovo zaslužio, Aneli kriva za sve

– Zamislite za Novu godinu svima dolaze porodice, šalju poklone, njemu niko. Grešna duša, verujte mi. On će tek da ima problem, sada nakon ovog što se javno deklarisao kao gej, tata ga verovatno očima ne može gledati. Nikad mi nije pričao o nasilju, ali znam da se boji, boji se da mama nema problem. Vidim da mu je poslala čestitku i da se rasplakao, ali sa druge strane se boji što ga je javno podržala. I to što kuka da ide kući, verujem da je zato što se boji, da se ona ne svađa sa njegovim ocem, da nju ne vređa.

Tajna Uroša Stanića


– Boji se i šta sa strane njoj ljudi govore. On je jako vezan za nju i ona mu je sve. Mnogo je napaćen, nije fer, on je takav kakav je i greota je da nema ljubavi. On u nama prijateljima traži ljubav, podršku, tačno ono što nije dobijao kao dete”, kaže nam Uroševa drugarica.

Još iz kategorije