Milan Milošević strahuje nakon što mu je bačena bomba na kuću: Doneo važnu odluku

22.03.2024

19:03

By

Strah Milana Miloševića

Strah Milana Miloševića za bezbednost je ogroman

Kako je istakao pre izvesnog vremena, voditelj Milan Milošević je nedavno prošao kroz izuzetno neprijatnu situaciju. Naime, na njegovu kuću je bačena dečja bomba.

Voditelj je tada na svojom kući imao ugrađene kamere koje su zabeležile počinioca, a Milošević je sada odlučio da dodatno osigura svoju bezbednost ugradivši ceo novi bezbedonosni sistem i alarme na svom domu.

Strah Milana Miloševića za bezbednost izazvao lavinu komentara u javnosti

-Zbog svega što se dešavalo poslednjih meseci, pretnje i čudna dešavanja oko moje kuće rešio sam da promenim kompletno sve kamere analogne i stavim potpuno nove, jače i bolje, a alarm sam takođe imao, međutim, sada je pojačan tako da ni muva vise ne može da prođe – rekao je voditelj, pa dodao:

Strah Milana Miloševića

– Ljudi koji su mi radili ceo bezbedonosni sistem kažu da sada mirno mogu da spavam i da ne brinem ništa. Doduše, ja sam i do sada mirno spavao ali mere predostrožnosti moraju da postoje jer svašta se dešava.

Pročitajte: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo- On se odmah oglasio i sve objasnio

Milošević se nedavno susreo sa pretnjama i negativnim komentarima, a to je prijavio i policiji.


– Ne bih komentarisao, vidite svi kakva se hajka digla protiv mene i mojih kolega, ali je se ne bavim tim, postoje nadležni organi i institucije.

Strah Milana Miloševića

– Sve sam uredno prijavio policiji, advokati rade svoj posao. Mislim da je danas 21. vek, uređena zemlja Srbija, ne može niko da bude oštećen i da na taj način bude sabotiran, upravo ono što meni rade – poručio je Milan tada u emisji „Ekskluzivno“.

Pročitajte: Milan Milošević doživeo pravu dramu- Zamalo opljačkan na autoputu, zdravlje mu ozbiljno narušeno

Inače, Milan Milošević se nedavno u velikom stilu vratio na televiziju Pink gde je voditelj aktuelnoh rijalitija Elita. Nakon kratke epizode koju je imao na televiziji Hajp, vratio se na mesto gde je i počeo svoju voditeljsku karijeru.

SLIKE: Printscreen, Bojan Vuković

Još iz kategorije