Milan Milošević doživeo pravu dramu: Zamalo opljačkan na autoputu, zdravlje mu ozbiljno narušeno

29.11.2023

13:11

By

Milan Milošević dobio novi posao

B. VUKOVIĆ

Zdravlje Milana Miloševića je bilo narušeno

Voditelj Milan Milošević je pre nekoliko dana doživeo pravu dramu. Naime, voditelj je otkrio da je zbog narušenog zdravstvenog stanja morao da odsustvuje sa posla, te je morao da ostane kod kuće i da se oporavlja.

Objavio  je fotografiju na kojoj se vidi da je priključen na infuziju, a za medije je potvrdio da se od večeras vraća na posao i regularno nastavlja da radi na „Piknu“.

Zdravlje Milana Miloševića

Amir Hamzagic/ATAImages

Večeras se vraćam da vodim „Elitu“. Izlečio sam se i spreman sam da zablistam – rekao je popularni voditelj.

Međutim, samo nekoliko dana pre, Milan se našao na meti kriminalaca kada se vraćao za Beograd sa proslave slave prijatelja

Zdravlje Milana Miloševića


Milošević u automobilu nije bio sam već je povezao je jednog poznanika, što ga je, kako se kasnije ispostavilo, spasilo grupe pljačkaša, prenosi „Star“.

Kada je na autoputu zastao kako bi prošao naplatnu rampu, automobilu je prišla žena sa plastičnom igračkom u ruci, koju je zamotala u ćebe kako bi je prikrila i rekla im da je u pitanju beba, i zamolila da je povezu jer njeno dete mora hitno na lekarski pregled.

Milošević je poverovao devojci i pustio je da uđe i sedne, dok je njegov poznanik krenuo da viče i isteruje nepoznatu ženu napolje. Voditelj je bio u šoku zbog njegove reakcije, ali kada je njegov prijatelj krenuo da preti policijom, žena je izletela iz automobila i krenula da trči ka obližnjoj pumpi, a Milan je shvatio da je u pitanju prevarantkinja.

Pročitajte: Milan Milošević otkrio detalje svađe sa Aleksandrom Prijović- U sve umešana i Lepa Brena

Zdravlje Milana Miloševića

Njegov prijatelj objasnio mu je da je u pitaju grupa pljačkaša i da bi ih do Beograda na putu presreli muškarci koji bi mu ukrali kola i odvezli se zajedno sa ženom.

– Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni – rekao je Milan tada.

Još iz kategorije