Vezali ga lisicama i u gaćama izveli: Uhapšen Ivan Marinković, ovo su detalji

05.12.2023

15:00

By

Sin Miljane Kulić

Ivan Marinković

Stanje Ivana Marinkovića zabrinulo porodicu i prijatelje

Goca Tržan i Ivan Marinković su imali turbulentan odnos, a iz braka su dobili ćerku Lenu. Pevačica je nedavno otkrila nepoznate detalje u javnost koji su šokirali sve.

Stanje Ivana Marinkovića

Stanje Ivana Marinkovića ne prestaje da se komentariše

Naime, nakon što je izašla iz veze od četiri i po godine sa misterioznim gospodinom u kojoj se, kako i sama ističe nije osećala voljeno, upoznala je Marinkovića, međutim, njihova veza je od samog početka naišla na probleme.

Stanje Ivana Marinkovića

– Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro- rekla je Goca i dodala:

Pročitajte: Hoće da se promeni- Ivan Marinković svratio u Niš da vidi sina Željka pa doživeo neviđen skandal!

Stanje Ivana Marinkovića


– Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim.

Podsećanja radi, Ivan je nedavno optužio Gocu Tržan zbog lošeg odnosa sa ćerkom. 

– Nemam normalan odnos sa ćerkom i za to je kriva moja bivša žena, svesno kažem – rekao je tada Ivan.

Još iz kategorije