Hoće da se promeni: Ivan Marinković svratio u Niš da vidi sina Željka pa doživeo neviđen skandal!

22.06.2022

15:00

By

Bivši muž Goce Tržan

Ivan Marinković vlasnik brojnih skandala

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković vlasnik je brojnih skandala, a javnosti je poznat kao bivši muž Goce Tržan i otac deteta Miljane Kulić.

Ivan Marinković odlučio da se promeni

On je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog deteta, a sina je otkako se rodio video svega nekoliko puta.

Miljana Kulić

Kako „Alo“ piše on bi voleo da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka – počinje izvor.


Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: „Ovo ti je tata“. Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa.

Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje – priča izvor za Rijaliti plus.

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i za poslenje, zdravstveno se vraća u normalu.

Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti – završava izvor.

Marinković se nije oglašavao povodom ove situacije.

IZVOR: Alo

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije