Dušica priznala šta je prvo rekla Milici Mitrović: Voditeljka ne krije koliko se pokajala

23.05.2024

15:00

By

Posao Dušice Jakovljević

ATA IMAGES

Dušica Jakovljević

Posao Dušice Jakovljević ponovo je prva tema

Posao Dušice Jakovljević mesecima unazad jedna je od glavnih tema u medijima. Najpre zbog otkaza na Pinku i prelaska na Hype, a potom i zbog još jednog otkaza i povratka na ružičastu televiziju koju Dušica Jakovljević smatra svojim domom.

Posao Dušice Jakovljević zanima javnost širom regiona

Kako je već poznato, posao Dušice Jakovljević ponovo je na Pinku, a sada je voditeljka opisala kako su tekli pregovori sa Milicom Mitrović, kao i koja koleginica joj je dala vetar u leđa da se ponovo obrati čelnicima Pinka gde je sada ponovo njen posao.

Posao Dušice Jakovljević

Dušica JakovljevićATA IMAGES

– Kad sam došla na razgovor kod Milice nisam znala da li da se rukujem ili da je zagrlim. Grljenje je bilo nešto što sam prvo poželela da uradim. Nisam znala šta je ispravno da uradim. Lusi je na mene lajala jako. Milici sam rekla da su “izvini“ i “kajem se“ male reči. Osećala sam se šućmurasto… – rekla je Dušica u emisiji na TV Pink kod Gordane Uzelac i nastavila:

Pročitajte i – Dušica Jakovljević pristala na sve uslove – Otkriveni detalji ugovora sa Željkom i Milicom Mitrović

– Nisam plakala. Stala sam i rekla da ne mogu da krivim nikoga, do mene nije moglo da se dopre, šta je uzrok tome nije ni bitno. To je krst koji sam nosiš. S vremena na vreme sam razgovarala sa psiholozima. Rekli su mi da nemam veru u sebe, suštinski i dalje verujem u sebe. Postoje dve Dušice, jedna koja pet dana ne bi ustala iz kreveta – ispričala je voditeljka na ivici suza.

Posao Dušice Jakovljević


– Danas svako ima pravo da napiše loš komentar, a ti moraš da se pojaviš i da nosiš modrice sa šljkicama. Super sam kad se sredim i spremim i našminkam. Kad stanem na scenu onda sam najjača na svetu. Ovako sebi dopuštam da budem jedna ranjena grlica – otkrila je Dušica Jakovljević, zahvalna što je ponovo deo ružičastog jata, te što je dobila drugu šansu na Pinku.

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije