Aleksandra Nikolić ima zdravstveni problem: Evo kako se to odražava na njenu bebu

27.05.2024

11:00

By

Porođaj Aleksandre Nikolić

Aleks Nikolić

Porođaj Aleksandre Nikolić nije bio lak

Porođaj Aleksandre Nikolić nije bio lak. Kako je sama objasnila medijima, pofađala se čak sedam sati, tako da ne čudi što se Aleksandra Nikolić i dalje oporavlja od porođaja, ali je beba toliko ispunjava da joj ništa ne pada teško.

Porođaj Aleksandre Nikolić trajao je dugo

Kako je još istakla, porođaj Aleksandre Nikolić trajao je dugo, čak sedam i po sati, pa je pobednica Zadruge 6 svesna da će oporavak od porođaja trajati još dugo, međutim, spremna je da izdrži sve, samo da malena Leona Car bude zadovoljna i srećna beba.

Porođaj Aleksandre Ninolić

Aleks NikolićATA IMAGES

– Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da sada mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš – rekla je mlada mama koja se trudi i da izgled Aleksandre Nikolić bude odličan nakon porođaja:

Porođaj Aleksandre Nikolić

Car i AleksATA IMAGES

– Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – rekla je ona na temu porođaj Aleksandre Nikolić i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja.


Pročitajte i – Filip Car ne štedi – Uredio stan iz bajke za svoju mezimicu Leonu i Aleks Nikolić

– I te kako sam se plađila, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim, nije se tako dogodilo. Pred kraj mi je toliko bilo naporno da sam rekla: „Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više“. Porodila sam se skoro u 42. nedelji – istakla je Aleks koja uživa u ljubavi sa Filipom Carem.

 

 

– Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer sam umorna i neispavana, ali to je nešto čarobno i neopisivo. Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome – rekla je Aleksandra govoreći o detaljima porođaja.

Pročitajte i – Aleksandra Nikolić prolazi kroz teške momente nakon porođaja – Ne spavamo nikako

Lepa mlada mama priznala je i da ne doji bebu jer je imala zdravstvene probleme pre dve godine:

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije