Maja ne može da prežali Janjuševog brata: Otkriveno u kakvom su odnosu bili

15.01.2024

10:15

By

Raskid Maje Marinković

Bojan Vuković

Maja Marinković

Odnos Maje i Janjuševog brata je bio prijateljski

Nedavno je sve potresla tragedija kada je Marku Janjuševiću Janjušu preminuo brat. Naime, Mihailo je u svom stanu izvršio samoubistvo, a sahranjen je u rodnom Prijepolju.

Odnos Maje i Janjuševog brata ne prestaje da se komentariše

Janjuš se vratio u Elitu i tom prilikom otkrio cimerima šta se desilo i zbog čega je napustio imanje.

Svi učesnici su bili u neverici, ali svi su primetili koliko je tužna vest pogodila Maju Marinković kojoj je nakon saopštenja i pozlilo.

Odnos Maje i Janjuševog brata

Čim je malo došla sebi, otišla je da se presvuče i obukla je crnu trenerku, što nije uobičajeno za ovu rijaliti učesnicu, koja je u Beloj kući uvek doterana.

Iako se u međuvremenu oglasio i Majin otac Radomir Taki Marinković i poruči da su oni svi kao jedna velika porodica i da je prirodno da saosećaju jedni sa drugima, sudeći po tome da niko drugi ne pokazuje ovoliku empatiju, jasno je da Maja ima neki poseban razlog zbog čega je toliko utučena.


– Poznato je da je mladi Mihailo svojevremeno podržao Maju kada je bila u vezi sa njegovim bratom Markom. Ona mu to nikada nije zaboravila. U momentu kada su je svi osuđivali što rastura brak Janjušu, on je javno rekao da misli da su njih dvoje jedno za drugo i da su dobar par.

– Kako god deluje u rijalitiju, Marinkovićka je dobar čovek i veoma je emotivna. Zbog toga ovoliko pati za Jaškovim bratom iako sa njim više nije u ljubavnom odnosu, za razliku od ove Aneli koja, uprkos svemu što se izdešavalo, samo vreba priliku da obnovi romansu sa Janjuševićem.

Pročitajte: Raskinuli Janjuš i Aneli, sve je saznao, a ona ga bez srama posle tragedije koju je doživeo upitala jednu stvar

Odnos Maje i Janjuševog brata

– Ona konstantno ističe koliko je njoj teško, dok Maja pati i to sve drži u sebi, ne skrećući pažnju na sebe u ovom tragičnom trenutku – ispričao je izvor upućen u sva dešavanja između Maje i Janjuša.

Svojevremeno, Janjušev pokojni brat Mihailo se oglasio za medije kada je rekao:

Odnos Maje i Janjuševog brata

– Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh). Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije