U rijalitiju bila samo dve nedelje: Maja Marinković hitno napušta Elitu, otkriven razlog

28.11.2023

10:22

By

Aneli i Janjuš

Maja Marinković

Izlazak Maje Marinković iz Elite će šokirati gledaoce

Starleta Maja Marinković je ušla pre dve nedelje u Elitu i napravila pravi haos. Ona će večeras na kratko napustiti rijaliti zbog gostovanja u emisiji Amidži šou.

Već tradicionalno, svakog utorka na talasima ružičaste frekvencije emituje se jedna od najgledanijih emisija na našim prostorima u kojoj je domaćin Ognjen Amidžić.

Izlazak Maje Marinković iz Elite

Ognjenovi večerašnji gosti biće stanovnici Bele kuće, koji će istu iz ovog razloga nakratko napustiti. Kao što smo rekli, gost će biti Marinkovićeva, a osim nje će u emisiji biti će se u večerašnjem gostovanju pridružiti i Jovana Tomić Matora, Uroš Stanić, Miljana Kulić i Žana Đorđević Maliković.

Izlazak Maje Marinković iz Elite ne prestaje da se komentariše

Podsećanja radi, nedavno je u javnosti pravu buru izazvala izjava Majinog oca, Takija Marinkovića koji se kako kaže odrekao svoje ćerke zbog odnosa sa Janjušem.

Izlazak Maje Marinković iz Elite


– Ne deluje mi kao da ima prema njemu emocije, deluje mi da ga namerno provocira i da se igra sa njim. On se izgubio, ne zna na koju će stranu. Žao mi je što mu Maja na bilo koji način daje značaj i sada opet preko nje ima priču. To što joj je rekao u svađi da je kurvetina i da je ološ on to ne misli, kaže da bi je povredio i uvredio. Koji si ti muškarac kada za devojku sa kojom si bio kažeš tako nešto, a kući imaš žensko dete. Maja zna moje mišljenje, ja sam joj rekao da mu ne daje na značaju i da se pravi da je vazduh, ali njoj tamo dosadno valjda- kaže Taki i dodaje:

Pročitajte: Šok obrt- Maja Marinković ostala trudna sa Carem, otkriveno na koji način ga ucenjuje FOTO

Izlazak Maje Marinković iz Elite

– Nema šanse da se pomire, ja sam joj rekao, zna šta je prošla zbog njega, u kojim trenucima je ostavio samu, pokušavao da je ponizi, ne može da pređe preko toga. Ako bi joj se desilo da se sa njim pomiri sa mnom bi završila, ali stvarno, ja bih se odrekao nje i naredio ni na sahranu da mi ne dođe kada umrem. Nikad joj ne bih to oprostio. I ja, i njena majka, svi smo prošli pakao zbog njene veze sa Janjušem- iskren je Majin tata.

Još iz kategorije