Car i Aleksandra nisu više u ljubavi: Svi planovi za venčanje ponovo pali u vodu

05.06.2024

19:15

By

Odnos Aleksandre i Cara

B. VUKOVIĆ

Odnos Aleksandre i Cara ponovo je pod znakom pitanja

Odnos Aleksandre i Cara i te kako zanima javnost i sve njihove fanove, posebno od kada se Aleksandra Nikolić porodila. Ona i Filip Car tada su delovali skladno, a čak su najavili i da će zajedno živeti u Hrvatskoj,  u stanu Filipa Cara koji je luksuzno uredio za Aleks i ćerkicu Leonu.

Odnos Aleksandre i Cara nije više idiličan i harmoničan

Kako mediji prenose, umesto da se Aleksndra Nikolić preseli u Cirkvenicu kod Filipa gde je sve spremno za nju i bebicu, od toga izgleda nema ništa. Naime, Aleksandra i Filip se više ne prate ni na Instagramu, a kako se ni jedno ni drugo ne oglašavaju tim povodom, očito da nešto među njima ne štima iako sada postoji i ćerka Aleks Nikolić koju je pobednica Zadruge 6 dobila upravo sa Filipom.

Odnos Aleksandre i Cara

Car i AleksATA IMAGES

Odnos Aleksandre i Cara, odnosno njihova veza veoma je turbulentna od samog starta. Iako je Filip istakao da su oni izgladili sve nesuglasice, te da će se Aleks sa bebom preseliti kod njega u Hrvatsku, izgleda da su ponovo u zategnutim odnosima. A tome u prilog ide i činjenica da je Aleksandra bila u provodu bez oca svoje jedinice Leone.

Odnos Aleksandre i Cara

Car i AleksATA IMAGES

Podsećanja radi, Aleksandra je otkrila detalje porođaja, te je pre nekoliko dana otvoreno govorila o tome koliko se promenila od kada je postala mama. Ona je tom prilikom istakla da je presrećna, ali i da joj nije uopšte lako, te


Pročitajte i – Ogromno slavlje u Crikvenici – Filip Car slavio rođenje ćerke do zore, jedan detalj sve oduševio

– Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali tokom porođaja ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – istakla je Aleks, pa otkrila da li je imala strah od trudnoće i porođaja.

Odnos Aleksandre i Cara

– Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim, nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: „Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više“. Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

 

IZVOR: Starmagazin/Telegraf

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije